از طرح جناغى‌ها چه خبر؟ / نظم ترافیکى در سطح شهر افزایش یافته است

معاون عملیات پلیس راهور تهران گفت: طرح جناغی‌ها باید فرهنگ سازی شود و همه مردم بدون حضور پلیس این قانون را مدیریت و اجرا نمایند.

سرهنگ محمد رازقی گفت: سابق بر این مردم در بزرگراه‌ها می‌دیدند که برخی رانندگان با یک فرهنگ غلط به اصطلاح احساس زرنگی می‌کردند و در مسیر ورودی به رمپ‌ها و خروجی بزرگراه‌ها، با انحراف از مسیر و با بی توجه به صفی از خودرو‌ها که آن‌ها نیز قصد ورود به رمپ و خروجی را داشتند وارد معبر بزرگراهی شده و باعث بی نظمی در تردد و کندی حرکت در این محل‌ها می‌شدند. 

وی افزود: از وقتی که طرح جناغی‌ها توسط تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ به صورت قاطعانه بویژه در زمان پیک ترافیک اجرا گردید، این تخلف ریشه کن شده و روز به روز نیز وضعیت آن بهتر می‌شود. 

سرهنگ رازقی بیان داشت: اجرای این طرح به این صورت است که همکاران بنده در ابتدای ورودی و خروجی‌ها و رمپ‌ها مانند بزرگراه شهید سلیمانی ورودی به صیاد شیرازی حضور یافته و سعی در اجرای قانون و نظم بخشی به ترافیک می‌نمایند. 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: قبل‌تر مردم می‌دیدند که مسیر جنوب به شمال بزرگراه صیاد شیرازی مسدود می‌شد و علت آن هم این مسئله بود که حجم زیادی از خودرو‌ها قصد ورود به بزرگراه شهید سلیمانی را داشتند که این موضوع باعث انسداد راه می‌گردید. 

وی گفت: خودرو‌هایی که به طرز غلط و از لاین دیگری قصد ورود به محور‌های دیگر را دارند باعث می‌شوند خودرو‌هایی که در حالت مستقیم در حالت تردد هستند را دچار مشکل نموده و به علت تخلف این دست افراد ترافیک و بی نظمی را در این معابر شاهد بودیم. 

سرهنگ رازقی افزود: این طرح کمک زیادی به ایجاد نظم ترافیکی در بزرگراه‌ها داشته و مشکل تا حدود بسیار زیادی حل شده است و هر کسی در لاین خود و در صف منتظر ورود به معبر می‌شود که البته درست است مقداری زمان صرف می‌شود، ولی نظم و انضباط در بزرگراه‌ها ایجاد گردیده و کسانی هم که قصد عبور مستقیم را دارند راحت‌تر و بدون مشکل از این معابر تردد می‌کنند. 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: همکاران من از ابتدای وقت در این معابر حضور دارند و برای اجرای طرح جناغی و نظم بخشی به تردد‌ها زحمات بسیاری می‌کشند. 

وی گفت: این موضوع باید فرهنگ سازی شود و همه مردم باید بدون حضور پلیس این قضیه را مدیریت نمایند. باید برای اجرای این طرح از دوربین و فناوری استفاده شود که به جای حضور تیم‌های پلیس از دوربین استفاده گردد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۷ ۲۴ تير ۱۴۰۲
ترافیک سنگین و پیچیده کلان شهرهایی مانند تهران، فقط با کوچ دادن دستکم نیمی از جمعیت این شهرها به بخش های بی جمعیت یا کم جمعیت کشور مانند جزیره بوموسی و مکران بهبود می یابد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۰ ۲۳ تير ۱۴۰۲
عملکرد پلیس راهنمایی افتضاح هست. کار اصلی شون جریمه نوشتنه. وضعیت جلوی مدرسه ها هنگام تعطیلی، که دو سه ردیف پارک میکنن، توقف دوبله در هر جایی که بخوان، نحوه حرکت ماشین ها در چهار راه بعد از سبز شدن چراغ و عدم رعایت سرعت مجاز، حرکت از شانه خاکی جاده هنگام ترافیک ...
نشون دهنده عملکرد بسیار ضعیف راهنمایی و رانندگیه...
فرهنگ رانندگی در پایین ترین سطحه، علتش هم مسئولان هستن که دوست دارن مملکتشون این جوری باشه.
وگرنه مردم ما به محض رد شدن از مرز، خیلی قانون مدارانه رانندگی میکنن
Iran (Islamic Republic of)
آشتیانی
۲۰:۱۹ ۲۳ تير ۱۴۰۲
درست مثل کمربند ایمنی، فرهنگ سازی جز با جریمه سفت و سخت اتفاق نمی‌افتد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۲ ۲۳ تير ۱۴۰۲
هر کس راه بقیه رو ببنده مدیونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۰ ۲۳ تير ۱۴۰۲
روزی که مردم خلاف نکنن پلیسا عزا میگیرن
Iran (Islamic Republic of)
سید
۱۶:۱۴ ۲۳ تير ۱۴۰۲
مثل طرح کمربند موقتی نباشه. این فرهنگ‌سازی باید بین نسلی مداوم باشه