رئیس اورژانس قم با تأکید بر اهمیت همکاری شهروندان در کاهش زمان امداد رسانی گفت: حوادث ترافیکی ۲۴ ساعت گذشته ۷۵ مجروح و یک فوتی بر جا گذاشت.

باشگاه خبرنگاران جوان -رئیس اورژانس قم اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۷۵ نفر از هموطنان در حوادث ترافیکی محدوده جغرافیایی استان قم مجروح شدند و متأسفانه یک نفر نیز در دم جان باخت.

 دکتر محمدجواد باقری افزود: به دلیل شدت جراحات وارده، تنها ۱۸ نفر در محل حادثه خدمات درمانی سرپایی دریافت کردند و ۵۷ نفر دیگر با آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی استان منتقل شدند.

وی با تأکید بر اهمیت همکاری شهروندان در کاهش زمان امداد رسانی، از عموم هموطنان خواست تا در زمان بروز حوادث ترافیکی در جاده‌ها، مسیر سمت راست جاده (شانه خاکی) که مخصوص عبور خودرو‌های امدادی است را باز نگه دارند تا امدادگران بتوانند در سریع‌ترین زمان ممکن به مصدومان رسیدگی کنند.

منبع:دانشگاه علوم پزشکی قم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.