تشکیل ۱۴۵ پرونده قضایی هنجارشکنی حجاب در خراسان جنوبی

از ابتدای سال تاکنون ۱۴۵ پرونده قضایی در بحث هنجارشکنی مربوط به حجاب در دادگستری خراسان جنوبی تشکیل و برابر قانون به آن‌ها رسیدگی شده است.

حجت الاسلام و المسلمین موحدی راد رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: از ابتدای سال تاکنون در دادگستری استان ۱۴۵ پرونده قضایی برای جرائم مربوط به هنجارشکنی‌های حجاب چه از طریق گزارشات مردمی چه از طریق اعلام و مشاهده‌ ناظران یک تا ۴ فراجا تشکیل شده است که ۳۰ پرونده مانده و برای ۱۱۵ پرونده رأی صادر شده است.

او افزود: نیرو‌های فراجا به صورت ناظرین ۱، ۲، ۳ و ۴ در امر نظارت بر جرائم حجاب و عفاف فعالیت می‌کنند که ناظر ۱ وظیفه نظارت بر خوردو‌ها را دارد و چنانچه فردی در خوردو کشف حجاب کند در وهله اول اخطار دریافت کرده، در صورت تکرار جرم پیامک توقیف دریافت کرده و موظف به مراجعه به مراجع قانونی و امضای تعهدنامه است و در صورت تکرار نهایی توقیف فیزیکی خودرو و تشکیل پرونده در مراجع قانونی صورت می‌گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین موحدی راد بیان کرد: ناظر ۲ نظارت بر واحد‌های صنفی را بر عهده دارد که در صورت مشاهده تخلف کشف حجاب چه از سمت مشتری و چه فروشنده، بار اول تذکر دریافت کرده، بار دوم ملزم به امضای تعهد نامه و در صورت تکرار برای بار سوم جرم او منجر به تشکیل پرونده در مراجع قضایی می‌شود.

رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی ادامه داد: ناظرین ۳ نیز بحث نظارت بر عابرین پیاده را بر عهده دارند و مراحل آن نیز به صورت تذکر برای بار اول، تعهد برای تکرار جرم و تشکیل پرونده در صورت تکرار برای بار سوم است.


بیشتر بخوانید


او عنوان کرد: ناظرین ۴ بر فضای مجازی نظارت می‌کنند و در صورت مشاهده هنجارشکنی در این فضا در هر قالبی برای بار اول فرد خاطی و صاحب صفحه اخطار دریافت می‌کند، در صورت تکرار برای فرد پرونده قضایی تشکیل شده و صفحه مربوطه بسته می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین موحدی راد اظهار کرد: به گزارشات واصله چه از سمت مردم برسد تحت عنوان حق عامه و چه از سمت دستگاه‌های مربوطه باشد رسیدگی می‌شود.

رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی گفت: ما در محکومیت‌ها به دنبال پرونده سازی و خراب کردن آینده افراد نیستیم و اگر هم مجازات می‌کنیم نوعا مجازات را معلق کرده و برای افراد کلاس‌هایی می‌گذاریم که باید ۴ تا ۵ ساعت در آن شرکت کنند و در این صورت مجازات فرد را تعویق می‌کنیم تا مرتکب جرم دیگری نشود.

او بیان کرد: چنانچه فرد در این صورت مرتکب جرم دیگری شد، مجازات قبلی نیز که در حالت معلق بوده به حالت اجرا در می‌آید.

برچسب ها: هنجارشکنی ، دادگستری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ن
۰۹:۴۰ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲
خب گشت ارشاد قبلی دوباره راه بندازیم گشت ارشاد قبلی حکم قضایی نمیداد یه تعهد و یک کلاس اموزشی فقط میگذاشت و اون شر و اتفاقات بپا شد اتفاقات بعدی با این رویه معلوم نیست چی میشه
Iran (Islamic Republic of)
ن
۰۹:۴۰ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲
خب گشت ارشاد قبلی دوباره راه بندازیم گشت ارشاد قبلی حکم قضایی نمیداد یه تعهد و یک کلاس اموزشی فقط میگذاشت و اون شر و اتفاقات بپا شد اتفاقات بعدی با این رویه معلوم نیست چی میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۳ ۲۳ مرداد ۱۴۰۲
لااکراه فی الدین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۴ ۲۳ مرداد ۱۴۰۲
جرمی به نام هنجار شکنی وجود ندارد .
آخرین اخبار