معاون سیاسی وزیر کشور؛

اجرای خوب انتخابات ضامن سلامت، رقابت و مشارکت است

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: اجرای خوب انتخابات ضامن سلامت، رقابت و مشارکت است و از مدیران توقع است با تمام ظرفیت پای کار بیاید.

شاهچراغی معاون سیاسی وزیر کشور در جلسه شورای اداری خراسان جنوبی با بیان اینکه مقاومت، ایستادگی و توکل بر خدا رمز موفقیت است، گفت: خدمت به مردم از وظایف همه ماست که باید آن را به درستی انجام دهیم زیرا این مردم شایسته خدمت هستند.

او افزود: انتخابات نماد مقاومت و ایستادگی است اگر میخواهیم این قوت استمرار داشته باشد باید تلاش کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به اینکه آمار حضور و مشارکت مردم در انتخابات و عرصه های دیگر زبان زد است، بیان کرد: عظمت و ایستادگی مردم غزه، ۴۵ سال است که در مردم ایران جاری است .
 
رئیس ستاد انتخابات از همه مدیران استانی و شهرستانی خواست که در موضوع انتخابات پای کار باشند و گفت: دو  موضوع مهم در قانون انتخابات برای مدیران دستگاه های اجرایی تاکید شده است که یکی پای کار آوردن تمام امکانات و دیگر اماکنی که در اختیار دستگاه هاست را در اختیار ستاد انتخابات قرار دهند.
 
شاهچراغی با اشاره به فراهم شدن فرصت تبلیغات برابر برای تبلیغات داوطلبان مجلس شورای اسلامی، گفت: صدا و سیما در اقدامی ارزشمند قرار است شبکه اختصاصی محلی برای هر حوزه انتخابیه راه اندازی کند تا داوطلبان بتوانند از این فرصت برای تبلیغات خود استفاده کنند.
 
او با اشاره به اینکه محرومیت های مالی همیشه بوده و هست، افزود: آنچه که مهم است اراده مدیران دستگاه هاست.
 
شاهچراغی با اشاره به اینکه اجرای خوب انتخابات ضامن سلامت، رقابت و مشارکت خوب است، افزود: آنچه که از شما مدیران توقع است ظرفیت مشارکتی ادارات است که باید با تمام ظرفیت پای کار بیاید.
 
استاندار خراسان جنوبی هم در این جلسه با اشاره به آمادگی دستگاه های اجرایی استان برای هرچه با شکوه تر برگزار شدن انتخابات پیش رو، گفت: موضوع انتخابات یکی از موضوعات حیاطی و کلیدی کشور است و اولین انتخابات دولت سیزدهم است.
 
قناعت عنوان کرد: اگرچه در اطراف کشور ما درگیری‌ها و تلاطم‌هایی نیز وجود دارد اما در داخل از آرامش برخوردار هستیم و برای اینکه جبهه مقاومت سنگرهای آخر دشمن را فتح کند نیاز به همراهی و همدلی مردم با نظام است.
 
او افزود: هرچه درصد مشارکت بالا رود نشانه پشتوانه مردمی نظام است و هرچه این مسئله پر رنگ‌تر شود قدرت چانه زنی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های بین المللی هم افزایش خواهد یافت.
 
استاندار گفت: همچنین بالا بودن درصد مشارکت مردم در انتخابات تضمین کننده امنیت کشور است و خباثت‌های دشمن را بی اثر کرده زیرا نشان دهنده همراهی مردم با نظام است آن هم در اوج تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی و زمانی که در گوشه و کنار دنیا درگیری و جنگ وجود دارد.
 
قناعت همچنین از دستگاه های اجرایی خواست که تمام امکانات و تجهیزات خود را در اختیار ستاد انتخابات استان قرار دهند.
 
او افزود: تلاش بر مشارکت حداکثری، امیدآفرینی، تعامل و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی در آستانه انتخابات مورد تاکید است.
 
 مسئول دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان هم گفت: انتخابات پایان سال مهم ترین مسئله کشور است.
 
حجت الاسلام یعقوبی گفت: تمام دغدغه مسئولان دستگاه های اجرایی در این فرصت براین مبنا باشد که انتخاباتی قوی ،امن، رقابتی و با مشارکت حداکثری برگزار شود.
او گفت: باید امید مردم را در راستای خدماتی که انجام شده است بیش از پیش تقویت کنیم.
 
 مسئول دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان با اشاره به اینکه هیات نظارت ستاد انتخابات از ابتدای شهریور ماه در استان کار خود را شروع کرده است، افزود: در شهرستان های استان هم هیات نظارت کار خود را شروع کرده است.
 
حجت الاسلام یعقوبی افزود: هیات نظارت بر مدار قانون و با رعایت اصل بی طرفی و انصاف و امانت داری کار خود را انجام می دهد‌.
 
او تصریح کرد: بررسی صلاحیت نامزد ها به بهترین نحو و با دقت زیاد انجام شده است.
 
مسئول دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان گفت: در بهمن ماه هم آموزش های لازم برای مجریان و ناظران که قرار است در حوزه و شعبه های انتخاباتی حضور داشته باشند، برگزار خواهد شد.
 
حجت الاسلام یعقوبی از دستگاه های اجرایی خواست تجهیزات و امکانات لازم و نیروی انسانی لازم را در استان و شهرستان ها در اختیار هیات نظارت قرار دهند.
 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هم در این جلسه گفت: مدیران باید در برخورد با ارباب رجوع به درستی رفتار کنند و با برگزاری میزخدمت و تکریم مردم رضایت مردم را به دنبال داشته باشند.
 
او  افزود: افزایش حضور مدیرکل ها در شهرستان ها برای رفع نیاز مردم باید در دستور کار قرار گیرد.
 
طالبی گفت: افزایش برنامه های دهگردشی توسط فرمانداران و بخشداران باید انجام شود.
 
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی هم در این جلسه گفت: ۸۶ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت دسترسی دارند و ۹۶ درصد روستاها بالای ۲۰ خانوار هم به تلفن همراه دسترسی دارند.
 
بهی افزود: تلاش ما بر این است که نیاز روستاهای بالای ۲۰ خانوار از حیث دسترسی تلفن همراه و آنچه که برای انتخابات مهم است را فراهم کنیم. 
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.