بهار انتخابات، زمستان براندازان

این روز‌ها با نزدیک‌شدن به ایام برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات مجلس خبرگان رهبری گروه‌های مختلف سیاسی به تکاپو افتاده‌اند.

این روز‌ها با نزدیک‌شدن به ایام برگزاری دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی وششمین انتخابات مجلس خبرگان رهبری گروه‌های مختلف سیاسی، جناح‌ها و شبکه‌های اجتماعی به تکاپو افتاده‌اند تا با طرح مسائل مختلف به گرم‌شدن فضای انتخابات کمک کنند؛ موضوعی که با انتشار نتایج مرتبط با احراز صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت استانی و هیات مرکزی نظارت تقویت شد وموج تازه‌ای از فعالیت‌های انتخاباتی اسفندماه کلید خورد و حالا سوابق و فعالیت‌های چهره‌های تاییدشده پیش از رسمیت‌یافتن فعالیت‌های تبلیغی در میان مردم به ارزیابی گذاشته می‌شود وهمین گفت‌و‌گوهامی‌تواند عیار نامزد انتخاباتی را عیان کند.

درمقابل آنچه در مقدمه به آن اشاره شد فعالیت‌های دیگری هم از سوی بدخواهان کشور در حال انجام است و این تنگ‌نظران در یک اقدام فرافکنانه که مسبوق به سابقه است با بیان اتهامات واهی به ارکان نظام در تلاش هستند جو تبلیغاتی مسمومی را در جامعه ایجاد کنند.

این افراد و گروه‌ها که خود را نماینده مردم معرفی می‌کردند و مدعی بودند که پیام مردم را فریاد می‌زنند، پس از ناکامی در شعله‌ور کردن آتش اغتشاشات، برنامه‌های دیگری را برای دلسردی مردم تدارک دیدند و این‌بار فعال‌تر از قبل به تخریب دولت پرداخته و مسئولان نهاد‌های موظف در برپایی انتخابات اسفندماه را متهم به خالص‌سازی کرده و نسبت به نتیجه تایید صلاحیت‌ها پیشداوری نمودند که قرار است مجلسی فرمایشی و همسو با دولت شکل بگیرد تا این‌که شورای نگهبان نتایج احراز صلاحیت‌ها را منتشر کرد و مشخص شد آمار تایید صلاحیت‌ها دوبرابر تعداد داوطلبانی است که صلاحیت‌شان در دوره گذشته تأیید شده بود؛ بنابراین شواهد نشان می‌دهد که انتخابات اسفندماه سال‌جاری نسبت به ادوار گذشته رقابتی‌تر است.

۲برابری شدن تایید صلاحیت‌ها؛ گواهی بر رقابتی بودن انتخابات

بنا بر اظهارات طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان، بیش از ۱۲هزار نفر برای نامزدی انتخابات مجلس تایید صلاحیت شده‌اند که این رقم نسبت به دوره قبل (تعداد افرادی که در هیات‌های نظارت استانی تایید صلاحیت شدند) دوبرابر است. در این میان تنها قریب به یک‌سوم از متقاضیان با عدم تایید روبه‌رو شده‌اند و بااین‌حال اکنون به‌ازای هر کرسی مجلس ۳۸ نفر تایید صلاحیت شدند که در حوزه‌های انتخابیه به رقابت خواهند پرداخت. رقابت ۳۸ نامزد برای هر کرسی بهارستان گواه بر این است که رقابتی جدی میان نامزد‌ها رقم خواهد خورد و بدیهی است که فعالیت احزاب و جریانات سیاسی این رقابت را جدی‌تر هم خواهد کرد.

پیش‌بینی می‌شد که بهانه‌جویان این‌بار با ابهامات دیگری قصد دارند بر طبل ناامیدی بکوبند و مردم را از حضور در انتخابات دلسرد کنند، بنابراین به طرح گزاره عدم مشارکت مردم در انتخابات پرداخته و می‌کوشند به همه اتفاقات رنگ‌وبوی سیاسی بخشیده و دوقطبی آشکار و موذیانه‌ای بین ملت و دولت به‌راه‌بیندازند. پیاده‌نظام دشمنان قسم‌خورده انقلاب اسلامی در تداوم خیانت‌های چند دهه‌ای خود این‌بار هم می‌خواهند فرآیند انتخابات را مشکوک جلوه داده و این‌طور وانمود کنند که کاندیدا‌ها دستچین شده‌اند و از الان مشخص است که کرسی‌های نمایندگی در اختیار کدام گفتمان است.

این فرآیند یأس‌آفرین با تبلیغات مخرب، انتشار شایعات و اخبار جعلی و... دنبال می‌شود تا مشارکت فعال مردم در انتخابات مجلس که به رشد و پیشرفت کشور و حفظ حقوق شهروندی رای‌دهندگان منجر می‌شود را به گروگان گرفته و این‌گونه القا شود که بی‌اعتمادی به نظام سیاسی حاکم باعث شده تا مردم از این فرصت ابراز نظر خود استفاده نکنند.

وظیفه شورای نگهبان در کور کردن موج تبلیغاتی معاندان

بدون تردید تحریم‌کنندگان انتخابات در خیمه دشمن هستند و فعالیت آن‌ها درامتداد خط تحریم ظالمانه‌ای است که علیه ملت ایران اعمال شد و مشکلات زیادی را به کشور تحمیل کرد، اما بانگاهی به سابقه حضور مردم دربزنگاه‌های حساس انتظار می‌رود که مردم با حضور پرشور خود در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری تحریم‌کنندگان را ناکام کرده و مانع اقدامات دیگر آن‌ها که دمیدن به آتش اغتشاشات خیابانی است شوند.

این گروه‌ها اززمان پیروزی انقلاب تاکنون، صندوق‌های رای را فرمایشی دانسته وخواستاررویگردانی مردم ازصندوق‌های رای ومشارکت پرشور آن‌ها در انتخابات بودند و مطمئنا این بار نیز مثل چهار دهه قبل تیرشان به سنگ می‌خورد. شکست پروژه اغتشاشات خیابانی سال پیش، این نگرانی را در طیف تحریمی جدی‌تر کرده که مشارکت انتخاباتی دراسفندماه بالاتر از قبل شود. شاید برای همین است که آن‌ها از هم‌اکنون به کمک غرب‌گرایان، بر طبل رد صلاحیت‌های گسترده و ناامیدسازی مردم می‌کوبند.

انتظار می‌رود دلسوزان نظام و در راس آن‌ها شورای نگهبان با جهاد تبیین پاسخ مستدلی به شبهات و اتهامات وارده بدهند و موج تبلیغاتی تحریمیان را خنثی کنند و دولت نیز با پرهیز از اقدامات حاشیه‌ساز و جلوگیری از جهش قیمت‌ها، زمینه‌های لازم برای برگزاری انتخابات باشکوه که تراز انقلاب است را آماده کند تا تیر خلاص دیگری بر فعالیت‌های دشمنان در ناامن‌سازی کشور خورده و توطئه‌های آن‌ها در یارگیری از مردم خنثی شود.

منبع: جام جم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۳ ۱۹ دی ۱۴۰۲
به امید حضور مردم برای شرکت در انتخابات
Germany
ناشناس
۱۰:۰۶ ۱۹ دی ۱۴۰۲
با این رخ گرونی و تورم آیا مردم رای میدهند ؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
پوتین
۰۹:۵۹ ۱۹ دی ۱۴۰۲
من جون با کدوم امید و ارو بیام رای بدم وقتی انقدر گرونیه و هر روز تورم داریم ؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۷ ۱۹ دی ۱۴۰۲
بارها رای دادم چه نتیجه مثبتی جر تورم ومشکلات بیشتر تجربه کردیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۴ ۱۹ دی ۱۴۰۲
اکثریت مردم راضی نیستن گرونی مسکن . گوشت . مرغ همه چی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۱ ۱۹ دی ۱۴۰۲
من جوون باید بیست سال کار کنم تا اگر نخورمو،نپوشمو،مسافرت نرمو،تفریح خاصی نداشته باشمو در نهایت اگر خدا بخواد تورم رو کنترل کنن بتونم یه پراید مدل بالا بخرم ،اسم این عزته؟؟؟اسم این رفاهه؟؟گرانترین سرمایه من که جوانیم باشه داره میره و من در حسرت از بین میره گرانترین دارییم که عمرمه که داره میره
United States of America
یوسف
۰۹:۰۶ ۱۹ دی ۱۴۰۲
رای بی رای
Iran (Islamic Republic of)
مهدی پرن
۰۹:۰۲ ۱۹ دی ۱۴۰۲
مردم در انتخابات شرکت میکنن اما با 50 درصد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۸ ۱۹ دی ۱۴۰۲
به خاطر گرونی و تورم مردم خسته شدند و در انتخابات شرکت نمیکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۸ ۱۹ دی ۱۴۰۲
مردم به چه امیدی پای صندوق های رای بیان؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۰ ۱۹ دی ۱۴۰۲
مردم هیچ امیدی به ارزون شدن ندارن چه جوری پای صندوق های رای بیان؟؟؟؟
آخرین اخبار