۲ میلیون نفر در کشور کارت ملی خود را دریافت نکرده‌اند

رئیس سازمان ثبت احوال گفت: نزدیک به ۲ میلیون نفر در کشور درخواست صدور کارت ملی کرده که هنوز کارت آنها صادر و تحویل نشده اما این کار بزودی انجام می‌شود.

هاشم کارگر رئیس سازمان ثبت احوال در باره اینکه چه تعداد از شهروندان هنوز کارت ملی خود را دریافت نکرده‌اند، افزود: تا سال گذشته حدود ۱۰ میلیون کارت مُعوقه صادر نشده داشتیم که افراد هزینه صدور را پرداخت کرده اما کارت ملی خود را دریافت نکرده بودند که این مهم سال گذشته انجام شد.

رئیس سازمان ثبت احوال در باره مشکلات مشارکت انتخاباتی افرادی که درخواست صدور کارت ملی داده اما هنوز آن را دریافت نکرده‌اند، تصریح کرد: این افراد با داشتن شناسنامه و نیز یک فیش، مشکلی برای حضور در انتخابات آتی ندارند.

کارگر همچین گفت: در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با توجه به تاکیدات رهبری، مرکزی برای نشان دادن شاخص‌های جمعیتی فعلی نیاز داشتیم که در این راستا بخش «رصد جمعیت کشور» را در دی سالجاری با حضور وزیر کشور افتتاح کردیم.

وی اضافه کرد: به ادارات ثبت احوال کل کشور نیز اعلام شده است که چینین مرکز مشابهی را راه‌اندازی کنند که در اصفهان نیز این مرکز دائر شده است.

رئیس سازمان ثبت احوال تاکید کرد: این مرکز بعنوان یک مرکز مرجع برای وضعیت رصد و تغییرات جمعیتی ایجاد شده که هم برای مرکز استان و هم سایر استان‌ها در قالب داشبوردهای جمعیتی قابل دسترس است.

رئیس سازمان ثبت احوال در باره سامانه «سهیم» نیز خاطرنشان کرد: این سامانه بعنوان سامانه مرتبط با مردم(سامانه هویت یکتای ملی ایرانیان) ۱۴ نوع خدمات الکترونیک و سامانه «هُدی» نیز برای ارائه خدمات به شرکت های خصوصی در قالب اطلاعات امن و سرویس هویتی، خدمات ویژه‌ ارائه می‌دهد.

وی در باره حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و صدور شناسنامه برای فرزندان دارای مادر ایرانی گفت: این افراد برای استعلام و صدور شناسنامه باید به اداره تابعیت استانداری شهر مربوطه خود مراجعه و پس از ارائه مدارک هویتی و احراز آن، به ثبت احوال برای صدور شناسنامه مادر ایرانی و پدر خارجی اقدام کنند.

رئیس سازمان ثبت احوال در ادامه این سفر خود در جمع کارکنان شهرستان‌های ثبت احوال استان اصفهان بیان داشت: وجود اطلاعات جمعیتی مهمترین بخش یک سازمان است و در این راستا سازمان ثبت احوال برای ارائه آمار جمعیتی گوناگون، امروزه به کمک مراکز آمار کشور آمده است.

کارگر یادآور شد:در همین راستا سال گذشته نخستین بار نرخ باروری توسط ثبت احوال کشور محاسبه شد و در اختیار کلیه دستگاه‌ها قرار گرفت.

وی با تاکید به اینکه هسته اصلی برنامه‌ریزی در کشور یک هسته هوشمند است که به بخش‌های تصمیم‌ساز کمک می‌کند، اضافه کرد: ما درصدد ایجاد یک سازمان هوشمند هستیم اما این مهم یک هدف بلندمدت و پویاست که نیاز به زیرساخت‌های اقتصادی و فناورانه دارد تا بتوان داده‌های مختلف را در اختیار سایر سازمان‌ها قرار داد.

رئیس سازمان ثبت احوال کشور همچنین تاکید کرد: سازمان ثبت احوال می‌تواند در بسیاری از عرصه‌های گوناگون موتور مُحرک تحول در سایر دستگاه‌ها باشد و ما باید واجد سرویس‌های به روز فناوری باشیم.

جمعیت فعلی استان اصفهان ۵ میلیون و ۳۴۹ هزار و ۸۱۸ نفر است.

نرخ رشد جمعیت این استان ۱.۳ و این عدد در کشور ۱.۶ و جایگاه کشوری اصفهان در این زمینه، بیست و پنجم است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.