رئیس کل دادگستری استان کرمان از صدور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف و اکراه از سوی شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان کرمان خبر داد

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان از صدور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف و اکراه از سوی شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان کرمان خبر داد و گفت: برخورد دستگاه قضایی با جرائم خشن سریع، قاطع و عبرت آموز خواهد بود.

وی با بیان اینکه این حکم قطعی نبوده و در دیوان عالی کشور قابل فرجام خواهی است، بیان کرد: پس از شکایت‌های واصله در مورد تعرض افرادی ناشناس به نوامیس مردم در ابتدای امسال در محور هفت باغ کرمان، موضوع در دستور کار ویژه دستگاه قضایی و نهاد‌های انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان کرمان اعلام کرد: پس از انجام یکسری اقدامات منسجم اطلاعاتی و پلیسی، محل اختفای اعضای این باند در شهر کرمان و یکی از شهرستان‌های مجاور کرمان شناسایی شد و در یک عملیات همزمان تمام عوامل این اقدام غیر انسانی با همکاری پلیس آگاهی استان، شناسایی و دستگیر شدند.

وی در مورد شیوه کار اعضای این باند، بیان داشت: اعضای این باند، پس از اینکه سوژه‌های خود را که عمدتا افراد و زوج‌های جوان بودند در اماکن خلوت در محور هفت باغ حدفاصل کرمان تا ماهان شناسایی می‌کردند و سپس با یک دستگاه خودرو ۴۰۵ جلوی خودروی شکات پرونده را متوقف کرده و با معرفی خود به عنوان مامور و با تهدید اقدام به آدم ربایی، تعرض، تجاوز به عنف و در نهایت سرقت طلا و اشیای گران قیمت می‌کردند.

حجت الاسلام  حمیدی با بیان اینکه دادگستری استان در راستای دفاع از حقوق مردم و مبارزه قاطع و قانونی با جرائم خشن در کمتر از ۴ ماه به این پرونده رسیدگی کرده است، اعلام کرد: دادگاه پرونده را براساس شواهد و قراین، شکایت شاکیان، اعتراف متهمان و سایر موارد مورد بررسی قرار داد و در نهایت برای ۳ متجاوز به عنف حکم اعدام صادر شده است.

وی با بیان اینکه محکومین این پرونده در زندان بسر می‌برند، گفت: بلافاصله احکام بعد از تایید در دیوان عالی کشور اجرا خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان هشدار داد: افرادی که سودای چنین جرائم شیطانی و غیر انسانی را در سر می‌پروانند، بدانند که قوه قضائیه قاطعانه با آن‌ها برخورد خواهد کرد و مجازات آن‌ها سریع، قاطع و عبرت آموز خواهد بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
نادیا
۱۳:۵۸ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
سلام کسانی که به زنان ودختران پاک دامن که دنبال چنین رابطه هایی نیستن این طور وحشیانه برخورد میکنند باید اعدام بشن تا درس عبرت بشه برای خیلیا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۹ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
اگه بدن نمایی کردن نباید اعدام بشه
United States of America
ناشناس
۱۶:۴۴ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
نت صعیفه دختر خوشگله خرس گندم
United States of America
ناشناس
۱۶:۳۷ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
نت صعیفه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۲ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
ناموس مردم را بدزدی بعد هم بهش تجاوز کنی یعنی چه بی شرمی و نامردی هم حدی داره اینا رو باید اول شکنجه کرد بعد تیر باران تا عبرتی بشه واسه دیگران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۶ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
وای خدا! چه اتفاقاتی بیخ گوشمون میوفته و ما بعد از یک سال میفهمیم!
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۰۴:۱۶ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
تنها راه بازگرداندن امنیت اخراج اتباع غیرمجاز بیگانه هست
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۰۱:۵۴ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
احسن.این خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی باغیرت
۰۰:۴۸ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
افرادی که میگن چقدر اعدام !!!?
اگرخودت گرفتارمیشدی همین پیام میفرستادی ..!؟جامعه امن قوه قضایئه مقتدر?زن ومردایرانی بایددرامنیت باشندکمی غیرت داشته باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۱ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
چرا زنان شیطان صفت رو اعدام نمی کنید ؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۱ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
زنان شیطان صفت هم باید اعدام شوند !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۰ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
زنان هوس باز و هوس ران رو هم اعدام کنید !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۰ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
زنان شیطان صفت رو هم اعدام کنید !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۸ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
از قدیم گفتن کرم از خود درخته ! ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۸ ۲۶ بهمن ۱۴۰۲
کرم از خود درخته ! ...
۱۲۳