وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد این کشور درپی حمله به کنسولگری ایران در دمشق، به تهران پیام داده که ایران به نیرو‌های آمریکایی حمله نکند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن به تهران پیام داده است که در حمله به کنسولگری این کشور (ایران) در دمشق سوریه، «هیچ نقشی» نداشته و ایران نباید «از این حمله به عنوان بهانه‌ای برای حمله به نیرو‌ها و پایگاه‌های آمریکایی استفاده کند.»

 «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی این مطلب را در پاسخ به سوال خبرنگاری بیان کرد که از او پرسید، فکر می‌کنید ایران چگونه به پیام آمریکا در خصوص حمله به تاسیسات خود در دمشق پاسخ داده است، زیرا مقامات ایرانی همچنان تهدید به اقدام تلافی جویانه می‌کنند؟

میلر پاسخ داد: «من قصد ندارم در مورد نحوه دریافت آن صحبت کنم. ایرانی‌ها می‌توانند خودشان صحبت کنند. من فقط می‌توانم بگویم ما بسیار صریح به ایرانی‌ها اعلام کردیم که هیچ نقشی در این حمله نداشتیم، قبل از وقوع، از آن خبر نداشتیم و هشدار دادیم ایران نباید از این حمله به عنوان بهانه‌ای برای حمله به نیرو‌ها و پایگاه‌های آمریکایی استفاده کند.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در عین حال اعلام نکرد که دولت جو بایدن پیام خود را از طریق کشور ثالث پیگیری کرده است یا نه، اما تصریح کرد: ما توانایی ارسال پیام مستقیم و غیر مستقیم به ایران را وقتی که بر اساس منافع مان باشد، داریم.

میلر در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا ساختمان مورد حمله واقعا دیپلماتیک بوده است؟ گفت: ما هنوز در حال جمع آوری در مورد نوع دقیق این تاسیسات هستیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه با توجه به پاسخ یا تهدید‌های ایران، آیا منافع ایالات متحده آمریکا و نیروهایش در منطقه و سراسر جهان در حالت آماده باش قرار گرفته است؟ گفت: ما از هفتم اکتبر (۲۰۲۳) نگران افزایش تنش‌ها بودیم و از آن زمان وضعیت سفارتخانه‌ها را از نظر تهدید‌ها ارزیابی می‌کنیم.

خبرنگار دیگری از سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پرسید که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه مطبوعاتی اخیر خود با همتای فرانسوی اش در پاریس که به زبان فرانسوی صحبت می‌کرد، اعلام کرد که روسیه قبلا موشک بالستیک از ایران دریافت کرده است. آیا این امر صحت دارد یا خطای ترجمه (از فرانسه به انگلیسی) بود؟

میلر پاسخ داد: وزیر خارجه به زبان فرانسوی صحبت می‌کرد و ما بصراحت اعلام کرده ایم که نگران همکاری‌های رو به رشد امنیتی میان ایران و روسیه هستیم، اما وزیرخارجه در مورد ارائه پهپاد از ایران به روسیه صحبت می‌کرد.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۶ ۲۵ فروردين ۱۴۰۳
و این در حالی است که آمریکا جنایتکار و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار از مهر ماه سال 1402 تاکنون تسلیحات اسرائیل جنایتکار را در جنگ غزه تامین می کند و همچنان نیز ادامه می دهد. پس آمریکا شریک جرم تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی صهیونیست ها جنایتکار در جنگ غزه بوده است.

و این در حالی است که انگلیس جنایتکار و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی خیانتکار از مهر ماه سال 1402 تاکنون تسلیحات اسرائیل جنایتکار را در جنگ غزه تامین می کند و همچنان نیز ادامه می دهد. پس انگلیس شریک جرم تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی صهیونیست ها جنایتکار در جنگ غزه بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۰ ۲۱ فروردين ۱۴۰۳
آمریکا به حمایت از جنایات اسرائیل ادامه می‌دهد
که در میان ناتوانی جامعه جهانی برای ایستادن مقابل توحش صهیونیست‌ها، آمریکا همچنان برای ادامه جنگ نسل‌کشی علیه غزه، به اسرائیل چراغ سبز می‌دهد.
که ارتش رژیم اشغالگر با بمباران ساختمان شورای خدمات مشترک وابسته به شهرداری‌های استان‌های مرکزی غزه، شهردار المغازی و جمعی از شهروندان غیرنظامی را ناجوانمردانه و مستقیم و بدون هشدار قبلی ترور کرد.
که این کشتار، جنایت جنگی و مغایر با همه قوانین بین‌المللی محسوب می‌شود که طبق آن مصونیت و حمایت از شخصیت‌های غیرنظامی، ضروری است. این جنایت در چارچوب بخش جدیدی از کشتارهای وحشیانه اشغالگران علیه مردم فلسطین است که به شکل عامدانه و از پیش برنامه ریزی شده انجام می‌گیرد.
که دولت آمریکا همچنان به اشغالگران برای ادامه ارتکاب جنایت نسل‌کشی و هدف قرار دادن جامعه مدنی غزه چراغ سبز می‌دهد و این درحالی است که جامعه بین‌المللی قادر به مقابله با این جنایات نیست.
ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه جنایت‌های جنگی خود و هدف قرار دادن افراد غیرنظامی، دوشنبه شب حاتم صالح الغمری، شهردار شهر المغازی در مرکز نوار غزه را ترور کرد. جنگنده‌های رژیم اسرائیل شهید الغمری را به همراه گروهی از غیرنظامیان در ساختمان شورای شهر المغازی حین انجام وظیفه و بدون اطلاع قبلی هدف قرار دادند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۲ ۲۵ فروردين ۱۴۰۳
افزایش شمار شهدای غزه به ۳۳ هزار و ۶۸۶ نفر به خاطر تجاوزات، جنایات وحشی گری و غیر انسانی اسرائیل و آمریکا بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۷ ۲۰ فروردين ۱۴۰۳
استفاده از اسلحه M۴ آمریکایی در حمله به بلوچستان
برخی عوامل حادثه تروریستی چابهار و راسک ایرانی نبوده‌ و همگی از اتباع خارجی و کاملاً آموزش دیده بوده‌اند و برنامه‌ریزی عملیات توسط سرویس‌های خارجی صورت گرفته است.
Iran (Islamic Republic of)
استفاده تروریست‌ها از اسلحه M۴ آمریکایی در حمله به بلوچستان
۲۰:۳۰ ۱۹ فروردين ۱۴۰۳
استفاده تروریست‌ها از اسلحه M۴ آمریکایی در حمله به بلوچستان
Iran (Islamic Republic of)
به خاطر تجاوزات، جنایات وحشی گری و غیر انسانی اسرائیل و آمریکا بیش از ۱۳ هزار کودک در جنگ غزه کشته شده اند
۲۱:۵۱ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
به خاطر تجاوزات، جنایات وحشی گری و غیر انسانی اسرائیل و آمریکا بیش از ۱۳ هزار کودک در جنگ غزه کشته شده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۹ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
۱۰:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۸
سوال اینجاست که آمریکایی ها جنایتکار از سال 2001 تاکنون در منطقه خاورمیانه چه غلطی می کنند؟
سوال اینجاست که آمریکایی ها جنایتکار از سال 2003 تاکنون در عراق و لیبی چه غلطی می کنند؟
سوال اینجاست که آمریکایی ها جنایتکار از سال 2011 تاکنون درسوریه چه غلطی می کنند؟
سوال اینجاست که آمریکایی ها جنایتکار از سال 2015 تاکنون در یمن چه غلطی می کنند؟
سوال اینجاست که آمریکایی ها جنایتکار از سال 2021 تاکنون در اوکراین چه غلطی می کنند؟
Iran (Islamic Republic of)
آمریکا جنایتکار در جنگ غزه جز کشتار دستاوردی نداشته است
۰۱:۵۹ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
آمریکا جنایتکار در جنگ غزه جز کشتار دستاوردی نداشته است
Iran (Islamic Republic of)
صهیونیست‌ها جنایتکار باید منتظر خشم مقاومت و پاسخ کوبنده ایران باشند
۰۱:۴۲ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
صهیونیست‌ها جنایتکار باید منتظر خشم مقاومت و پاسخ کوبنده ایران باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۶ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
ترامپ در جمع هوادارانش در ایالت اوهایوی آمریکا گفته اگر در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا انتخاب نشوم، حمام خون راه خواهد افتاد. کسی چه می‌داند، شاید قرار است پیش‌بینی شهید ابو مهدی مهندس را همگی با چشمان خود ببینیم که گفته بود آمریکا به دست ترامپ از بین می‌رود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۴ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی با حمله به کنسولگری ایران در دمشق و به شهادت رساندن مستشاران نظامی کشورمان، دست به قمار خطرناکی زده است‌،چرا که نقض صریح قوانین بین‌المللی در این جنایت از یک‌سو و موج محکومیت این اقدام از سوی کشورهای مختلف از سوی دیگر نشان می‌دهد همه چیز برای تأدیب سخت حاکمان شرور اسرائیل کودک‌کش آماده است و ایران بر اساس اصل قانونی ‌مقابله به مثل و دفاع مشروع حق مسلم خود می‌داند که انتقام سخت خود را از اسرائیلی‌ها بگیرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۳ ۱۸ فروردين ۱۴۰۳
برای آنکه پیامدهای حمله موشکی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در سوریه دامن آمریکا را نگیرد، سخنگوی کاخ سفید تلاش کرد از هر‌گونه اظهار نظر درخصوص این جنایت تروریستی خودداری کند. این در حالی است که اسکای‌نیوز به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داده است که تل‌آویو، واشنگتن را از این حمله مطلع کرده بود. بنابر این آمریکایی‌ها در این جنایت شریک جرم بوده‌اند و باید انتقام پس بدهند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۵ ۱۷ فروردين ۱۴۰۳
در پاسخ به جو بایدن در تماسی تلفنی با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل
اگر در صورت آمریکا از اسرائیل حمایت کند و ما هم از نیروهای آمریکایی در سوریه، عراق و منطقه انتقام می گیریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۸ ۱۷ فروردين ۱۴۰۳
آمریکا جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر از سال 2011 تاکنون شریک جرم جنایت های صهیونیست ها جنایتکار و تروریست ها جنایتکار در سوریه، لبنان، عراق و منطقه بوده است.
Iran (Islamic Republic of)
ایران قطعا به تجاوز اسرائیل در دمشق پاسخ خواهد داد
۱۸:۵۸ ۱۷ فروردين ۱۴۰۳
ایران قطعا به تجاوز اسرائیل در دمشق پاسخ خواهد داد
Iran (Islamic Republic of)
اسرائیل با کدام بمب آمریکایی به ساختمان ها حمله می کند؟
۱۸:۵۸ ۱۷ فروردين ۱۴۰۳
اسرائیل با کدام بمب آمریکایی به ساختمان ها حمله می کند؟
آخرین اخبار