سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری امشب مهمان سری جدید گفتگوی ویژه خبری است.

با پایان یافتن دور اول حضور نامزد‌ها در گفتگوی ویژه خبری، سری جدید این برنامه از روز یکشنبه ۲۷ خرداد روی آنتن شبکه خبر رفت.

ستاد انتخابات رسانه ملی برای سری دوم این برنامه، سوالات و ابهامات مردم درباره نظرات، برنامه‌ها و ایده‌های طرح‌شده توسط نامزد‌ها در دور اول برنامه را از آنها جویا می‌شود.

در اولین، دومین و سومین برنامه از سری دوم گفتگوی ویژه خبری، آقایان پزشکیان، قالیباف و جلیلی مهمان برنامه بودند و به سوالاتی که مردم برای باشگاه خبرنگاران جوان یا سامانه پیامکی سازمان صداوسیما ارسال کرده بودند، پاسخ دادند.

با توجه به اینکه چهارمین قسمت از سری جدید گفتگوی ویژه خبری میزبان آقای قاضی‌زاده هاشمی است، شما مخاطبین محترم می‌توانید سوالات خود از این نامزد ریاست‌جمهوری را تا ساعت ۱۴ امروز به شناسه @shahrvandyjc در پیام‌رسان‌های مختلف برای باشگاه خبرنگاران جوان ارسال کنید. همچنین شماره پیامک ۳۰۰۰۰۱۱۱ نیز آماده دریافت سوالات شماست.

این فرآیند برای دو نامزد دیگر هم در روز‌های آتی ادامه خواهد داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۷ ۰۳ تير ۱۴۰۳
من به آقاسعید جلیلی رای میدم ولی خدائیش آقای قاضی زاده انسان پاک و خوش فکر و با برنامه است خدا حفظشون کنه
Iran (Islamic Republic of)
محمودزاده
۰۷:۱۲ ۰۳ تير ۱۴۰۳
اجرای طرح استعماری هدفمند کردن یارانه ها نتیجه اش کنترل نامحسوس جمعیت ایران توسط بانک جهانی و صندوق بین المللی بود برای جلوگیری از پیری جمعیت چه برنامه ای دارید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۹ ۰۲ تير ۱۴۰۳
درمورد مهار تورم وجلوگیری از افزایش قیمت ها چه تصمیمی دارید ، همچنین عدالت اجتماعی درپرداختی های حقوق شاغل وبازنشسته وشفافیت درآن وکم شدن بین پرداختی ها .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۹ ۰۲ تير ۱۴۰۳
کاش آقای پور محمدی ریاست جمهوری میشد ،ایشان بسیار روشن فکر و داناست،وی علاوه بر حوزه در بحث گوتورنی هم استاد است،و می‌تواند مشکل گرانی را به سهولت حل کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۷ ۰۲ تير ۱۴۰۳
سلام برای خانه هایی که درشهرها دارای ساخت بالا بوده ونیاز با به بازسازی دارد برای صاحبان این خانه چه اقداماتی دارید آیا همانند بافت فرسوده از تسهیلات وامتیازات مد نظر است
Iran (Islamic Republic of)
ابراهیم جمشیدی
۱۳:۴۶ ۰۲ تير ۱۴۰۳
آقای قاضی زاده محترم ،لطف کنید به داد جانبازان این فراموش شدگان برسید ریاست جمهوری پیش کش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۳ ۰۲ تير ۱۴۰۳
در دولت اقای احمدی نژاد یک سری از شغل ها مانند رشته پزشکی در جامعه اجر و قرب پیدا کرد با این وجود که قبل از دولت ایشون رشته پزشکی و زیر شاخه آن مانند بقیه رشته ها بود و از دولت ایشون به بعد نیز وضعیت بدتر شد ، ورود سهمیه های نجومی به شکلی که شصت درصد بیشتر ورودی های این رشته ها سهمیه دار ها هستند ، برای برگشت این رشته و زیر مجموعه های آن به دوره قبل از احمدی نژاد که توسط پزشکان و پرستاران واقعی و دردمند جامعه اشباع شده بود ، چه تدبیری برای این موضوع دارید؟
در ضمن همان اوضاعی که برای این رشته ها در دوره احمدی نژاد افتاد از این قبیل معیشت ، حقوق ، خستگی ، خانواده ی ... پرستاران و پزشکان . امروز همان گفتمان ها برای رشته های آموزگاری و دبیری در حال وقوع است ، آیا مردم برای آموزش نیز باید هزینه گزافی بکنند؟ تا صرفا قشر کوچکی از جامعه در رفاه و اشرافی گری باشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۴ ۰۲ تير ۱۴۰۳
سؤال مهم و بسیار مهم و شاخص..... از رئیس جمهور چهاردهم؟
فساد اداری؟!
که مهمترین قسمت اقدام دولت ها و قوه قضائیه و...
جدی باشید...
شوخی نگیرید...
کارکنان و مدیران ،،، ادارات را ملک پدری خود می‌دانند...!!!
و در تمکین از قانون ،،، از هیچکس ابایی ندارند!!!
شجاعت این قشر در تخلف ، نشان از همدستی بالادستان است!!!
اگر در مبارزه جدی و اقدام، علیه تخلف، عاجز هستید!
انصراف بدهید.
که این انصراف، نشانه شجاعت است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۰۲ تير ۱۴۰۳
خدایی پوششی هستی یا نه ؟؟
پوششی کی هستی؟
به نفع کی میدی کنار؟
تا آخر میمونی دیگه؟
Iran (Islamic Republic of)
عمار .
۱۳:۱۳ ۰۲ تير ۱۴۰۳
به نام خداوند جان و خرد : درود خداقوت احسنت ایوالله ماشاءالله مرحبا بر جناب آقای دکتر زاکانی اصلح که داره میشه اصلحترین که گوی سبقت را از دیگر کاندیدهای گرفته و فعلا تا اینجای کار یکه تازی میدان انتخابات است مثل شیر نر داره همگی رقیبان انتخاباتیشو درو می کنه می کنه از میدان رقابت داره خارجشون می کنه میرتش جلو رئیس جمهوری آینده نزدیک ایران اسلامی مطمئن جناب آقای دکتر زاکانی است و جمیع جانبازان آزادگان فقیران مسکینان بیکاران بیچارگان درماندگان مستضعفین بینوایان بی پولها قرار است به دکتر زاکانی رای بدهند که گنج قارون رو در ایران اسلامی پیدا کرده و می خواهد عادلانه خداپسندانه مابین اقشار ضعیف بینوایان محرومان فقیران مسکینان بیکاران بیچارگان درماندگان مستضعفین و جانبازان آزادگان تقسیمش کنه و این کار شدنی است دولتهای قبلی هم می توانستند عادلانه تقسیم ثروت ملی ایرانیان و بیت المال مسلمین را انجام دهند ولی نخواستند انجام بدهند شدنی بوده ولی انجامش ندادن تا انحصارطلبان مافیایشان بخور بخور هاپولی کنند حق مسلم مردم ایران اسلامی رو . افتااااااااااااااااااااااااااااااااااااد حالا برو دو تا روشن شید . التماس دعا و صلوات . و من الله التوفیق .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۱ ۰۲ تير ۱۴۰۳
برای ازدواج جوانان و فرزند آوری چه برنامه ای دارین؟
برای واگذاری زمین رایگان به جوانان چه برنامه ای دارین؟
برای سربازی اجباری که باعث ترک تحصیل عدم رشت اقتصادی بین جوانان شده چه برنامه ای دارین؟
برای مستأجران با اجاره های سنگین و شرایط اقتصادی ناهموار چه برنامه دارین؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۴ ۰۲ تير ۱۴۰۳
پزشکیان گفت جواب ندارم معلوم نیست بماند یا نه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۷ ۰۲ تير ۱۴۰۳
هیچی سوال ندارم از اول مشخص نیست که بماند یا نه دومه کنده کار نیست با این شرایط گرانی اقتصادی کشور که بخواه رئیس جمهور شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۰۲ تير ۱۴۰۳
از هیچ کدومشون هیچ سوالی نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۰۲ تير ۱۴۰۳
آقای دکتر لطفاً نظر خودتان را در مورد ظلم و ستمی که به بازنشستگان دارای صندوق های بازنشستگی خصوصی خیلی روشن و واضح اعلام کنید؟؟؟؟ نظر شما نسبت به چپاول صندوق بازنشستگی مس که بنا بر اعلام نظر و استفتائات حضرات معظم تقلید که ورود و یا ادغام ویا هر گونه دست درازی و تصاحب آن از سوی دولت ویا هر سازمان ونهادی را خلاف شرع دانستند چیست؟؟؟؟؟؟! شما نسبت به این مشکلی که آقای وزیر رفاه برای بازنشستگان صندوق بازنشستگی مس و نفت و بانک ها و.......بوجود آورده چه می‌باشد؟؟؟؟؟ آقای دکتر خیلی صریح و روشن اعلام کنید در مورد جواب استفتائات مراجع عظام تقلید در این مورد چه میباشد و آیا شما در جلسه یکطرفه بدون حضور نماینده بازنشستگان صندوق مس که آقای وزیر کار و رفاه موفق به گرفتن امضای رئیس جمهور شدند حضور داشتید و یا اطلاع دارید؟؟؟؟؟؟؟!