سامانه بارشی از فردا پنجشنبه در استان فعال می‌شود و به تناوب تا روز دوشنبه آینده، شاهد بارش عمدتا برف و در برخی مناطق باران هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا ایروانی _  کارشناس اداره کل هواشناسی همدان با بیان اینکه هفته آینده هوای سردی را در استان داریم و دما‌های کمینه به منفی ۱۸ و ۲۰ درجه سانتیگراد می‌رسد افزود: وزش باد شدید لحظه‌ای به خصوص در روز جمعه و ساعاتی از یکشنبه پیش‌بینی می‌شود.

روح‌الله زاهدی افزود: شدت بارش‌ها طی شنبه شب تا روز یکشنبه از کیفیت و میزان بیشتری برخوردار است، به خصوص در بخش‌هایی از دامنه ارتفاعات مثل دامنه الوند، نوار جنوبی و نوار شمالی استان شرایط بهتری برای بارش دارند.

او تاکید کرد: امروز در برخی مناطق هوای سردی را داشتیم و دما در ایستگاه فرودگاه همدان منفی ۹ و پنج درجه سانتیگراد بالای صفر بود.

برچسب ها: هواشناسی ، کاهش دما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۳ ۰۱ اسفند ۱۴۰۳
پس همدان یه هفته میشه قطب گردشگری