فرماندار بروجرد تاکید کرد: جهت جلوگیری از گرانفروشی و احتکار از دوماهه گذشته بیش از ۲ هزار بازرسی در سطح شهر بروجرد انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضوان پاک منش - قدرت اله ولدی فرماندار بروجرد گفت: بروجرد یکی از بهترین شهر‌های تاریخی ایران است و دارای خانه‌های تاریخی، مساجد بزرگ و بازار‌های تاریخی است. 

وی افزود: در ۴ نقطه سطح شهر ۷۲ غرفه گردشگری ایجاد شده که میزبان گردشگران باشند .

ولدی گفت: اقلام مواد غذایی در سطح فروشگاه‌های شهر توزیع شده تا مردم عزیز بهره‌مند شوند. 

فرماندار بروجرد تاکید کرد: جهت جلوگیری از گرانفروشی و احتکار از دوماهه گذشته بیش از ۲ هزار بازرسی در سطح شهر بروجرد انجام شده و ۵۰۰ پرونده تخلفاتی به تعزیرات ارجاع داده شده است. 

ولدی گفت: برنامه‌های ۴ ساله دولت را تهیه و تدوین کرده‌ایم و در حوزه روستا‌ها باید ۴۰۰ طرح اقتصادی در ۲۰۰ روستا اجرا شود. 

وی اظهار کرد: کمیته‌های حوزه عمران، صنعت و‌معدن، اقتصادی، گردشگری و... جهت نظارت و بازرسی ایجاد شده است

برچسب ها: فرمانداری ، بروجرد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.