
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده - رحیم شهیدیپور سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: از مجموع ۴۶ هزار و ۸۷۸ هکتار اراضی شالیزاری شهرستان بابل، تاکنون ۵۲۵۱ هکتار معادل ۱۱ درصد نشاءکاری شده است.
او افزود: از این میزان، ۱۶۶۷ هکتار به صورت مکانیزه و ۳۵۸۴ هکتار به صورت سنتی نشاءکاری شده است.
شهیدیپور همچنین از توزیع ۲۵ تن انواع بذر اصلاحشده و گواهیشده برنج بین کشاورزان بابلی توسط کارگزاران بخش کشاورزی خبر داد و گفت: ۱۱۰ نمونه آزمون خاک شالیزاری نیز در این شهرستان انجام شده است.
او با اشاره به فعالیت ۵۴ بانک نشاء در شهرستان، مزایای کشت مکانیزه را کاهش فشار کاری نیروی کارگری، افزایش راندمان کاری، یکنواختی و دقت کار عنوان کرد و افزود: کشت مکانیزه به دلیل دقت بیشتر، نسبت به کشت سنتی برتری دارد.
▫️شهیدیپور در پایان ابراز امیدواری کرد با ترویج استفاده از روشهای مکانیزه، شاهد افزایش بهرهوری و بهبود شرایط کاری کشاورزان در شهرستان بابل باشیم.