وزیر نفت گفت: ظرفیت تعاملات تجاری ایران و روسیه بسیار بیشتر از رقم کنونی ۵ میلیارد دلار است، ریل‌گذاری هم لزوما برای رسیدن به ۱۰ میلیارد دلار نیست، بلکه محور‌های مورد توافق می‌توانند تعاملات را به سطوح بالاتری برسانند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- محسن پاک‌نژاد وزیر نفت اظهار داشت: هجدهمین اجلاس کمیسیون همکاری‌های مشترک اقتصادی بین ایران و  فدراسیون روسیه برگزار شده که‌ هیئت های تخصصی از روز گذشته جلسات کارشناسی را شروع کرده اند برخی از  محورها مورد توافق  قرار گرفته بوده در مرحله نهایی شدن است. 

وی ادامه داد: این نخستین  اجلاس بعد از تصویب دومای روسیه در خصوص معاهده ایران و روسیه بوده است.

پاک نژاد اظهار کرد: محورها و ظرفیت های همکاری در حوزه‌های مختلف مالی، بانکی ،مسائل‌کشاورزی، تجارت و فرآورده‌های نفتی بوده است.

وزیر نفت توضیح داد: باور ما آن است که این اقدامات راهگشا خواهد بود و در بیانیه نهایی که‌ به‌ امضای دو طرف می رسد این مسیر ریل گذاری خواهد شد و ما به اهداف مد نظر خواهیم رسید‌.

 پاک نژاد بیان کرد: قطعا ظرفیت ایران و روسیه بیش از ۵ میلیارد دلار است و اگر اهداف مد محقق شود به بیش از ۱۰ میلیارد ‌دلار خواهیم رسید که این اقدامات با تلاش های کارشناسی شده اجرایی می شود.

وی در خصوص قراردادهای منعقد شده با کشور روسیه گفت: ۴قرارداد برای توسعه ۷ میدان نفتی با شرکت های روسی  منعقد شده که حجم سرمایه گذاری آن به ۴ میلیارد دلار خواهد بود‌.

پاک‌نژاد تاکید کرد: در زمینه ترانزیت گاز نیز مذاکراتی برای واردات گاز روسیه به ایران و فراهم  سازی زمینه تجارت یا ترانزیت گاز در حال انجام است.

برچسب ها: بنزین ، گاز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
روسیه ۴۰ ساله مانع ترانزیت گاز ایران شده حالا چی شده ؟؟؟؟
آخرین اخبار