
باشگاه خبرنگاران جوان؛ خدادادی - نعمت اله پایان مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان گفت:تصمیم داریم در هر۷ بخش هنر جامعه بویژه هنر گرافیک حمایتهای لازم را از هنرمندان به نحوویژه داشته باشیم چرا که ارتقاء جایگاه گرافیک و ایجاد تعامل میان طراحان و فعالان حوزههای مرتبط و معرفی توانمندیهای طراحان گرافیک بسیار مهم است.
وی همچنین اظهار داشت: در کل برای جشنواره گرافیک تبریز ۷۸۵ اثر از ۱۵۷ هنرمند به جشنواره رسیده بود که پس از داوری ۲۲۶ اثر انتخاب شده در نمایشگاه گرافیک تبریز به نمایش گذاشته شده است.
هفته گرافیک تبریز از هفتم تا دوازدهم اردیبهشت ماه سال جاری با محوریت تاثیر طراحی و گرافیک بر فرهنگ جامعه درنگارخانه استاد میر علی تبریز در خانه فرهنگ تبریز برگزار شده و از ساعت ۱۶ الی۲۰ به مدت یک هفته پذیرای علاقهمندان است.