
باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهره شعبانی - در سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و آغاز دهه کرامت، سومین گردهمایی کشوری «نسیم کرامت» با عنوان «معصومههای جمکران» در فضایی معنوی و پرشور در مسجد مقدس جمکران با حضور دو هزار دختر دانش آموز برگزار شد.
میلاد رستگار، خادم قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان قم با اشاره به اهمیت این مراسم بیان کرد: امسال سومین دوره این گردهمایی با شکوه برگزار شد و شاهد حضور پرشور دختران متوسطه اول و دوره دوم ابتدایی، مربیان، معلمان و همکاران بسیج دانش آموزی و هیئتهای دانش آموزی در شبستان مسجد جمکران بودیم.
او همچنین مولودیخوانی، اهدای جوایز و تجلیل از ۱۴ دختر شهید مدافع حرم را از بخشهای شاخص این مراسم دانست و افزود: با توجه به تهاجم فرهنگی و جنگ نرم، رسالت بزرگی در شناساندن جایگاه و منزلت والای دختران بر دوش داریم.
رستگار گفت:این گردهمایی، علاوه بر ایجاد روحیه همبستگی، در راستای معرفی الگوهای ارزشمند و تبیین مقام دختران در فرهنگ اسلامی، فرصتی برای تجلیل از شهدای مدافع حرم و تأکید بر نقش مهم دانشآموزان در آینده جامعه فراهم کرد.