رئیس جمهور آمریکا، در یک شوخی، تمایل خود را برای جانشینی پاپ فرانسیس و پاپ شدن ابراز کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، به شوخی گفت که مایل است جانشین پاپ فرانسیس، که هفته گذشته در سن ۸۸ سالگی درگذشت و پاپ بعدی واتیکان شود.   

ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد اینکه او مایل است چه کسی پاپ بعدی کلیسای کاتولیک شود، گفت: من مایل هستم پاپ شوم. این اولین انتخاب من خواهد بود.

ترامپ اشاره کرد که ترجیح خاصی ندارد و افزود: باید بگویم کاردینالی از مکانی به نام نیویورک داریم که بسیار خوب است، بنابراین خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد.

کاردینال تیموتی دولان، اسقف اعظم نیویورک، در میان نامزد‌های احتمالی این سمت نیست، اما فهرست شامل یک آمریکایی دیگر، کاردینال جوزف توبین، اسقف اعظم نیوآرک در نیوجرسی است. با این وجود تا کنون هیچ آمریکایی به مقام پاپ نرسیده است.

ترامپ و همسرش ملانیا برای شرکت در مراسم خاکسپاری پاپ واتیکان، در ابتدای هفته به رم سفر کردند. ترامپ و پاپ فرانسیس در طول یک دهه گذشته تبادل انتقادات داشته‌اند که اغلب حول درخواست پاپ برای همدردی با مهاجران، گروهی که ترامپ بار‌ها به دنبال اخراج آنها بوده است، متمرکز بوده است.   

حدود ۱۳۵ کاردینال کاتولیک به زودی برای انتخاب پاپ بعدی در یک مجمع سری شرکت خواهند کرد، در حالی که هیچ نامزد واضحی معرفی نشده است.

منبع: رویترز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۶ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
بیشتر بهش میاد بابا نوئل بشه تا پاپ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۱ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
بزرگترین مشکل خودشیفتگی اینه
که دوست داری سرخط اخبار باشی
حالا به هر قیمتی که شده ...به زوال و سقوط امریکا
ترامپ سرعت میبخشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۸ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
ترامپ عظمت تشیع جنازه پاپ را دید حسودیش آمد ارزومیکنند کاش متهم چنین تشیع داشته باشم حتما در تاریخ ثبت خواهم شد واقعا برای مردم آمریکا متاسفم چنین رئیس جمهوری انتخاب کرده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۱ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴
حتما پول و منافعی توشه که میخواد پاپ بشه
آخرین اخبار