معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گفت: تعداد مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده در استان از ۱۲ مورد در سال ۱۴۰۰ به ۴۰ مرکز در حال حاضر رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - حمید اسماعیلی معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گفت:هم افزایی و مشارکت دستگاه‌های متولی برای برگزاری برنامه‌ها و پرهیز از موازی کاری به ارائه خدمات بهتر به جامعه مخاطب منجر خواهد شد.

وی به مشکلات جوانان اشاره کرد و گفت: امروزه نیاز جوانان به خدمات مشاوره بیشتر احساس می‌شود و اداره کل ورزش و جوانان به عنوان دستگاه متولی برای صدور مجوز مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده اقدام می‌کند.

اسماعیلی با بیان اینکه از مجموع مراکز مشاوره، هفت مرکز در ابهر، دو مرکز در خدابنده، یک مرکز در ایجرود و یک مرکز هم در خرمدره ایجاد شده است، افزود: ۲۹ مرکز نیز در شهر زنجان ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: طبق برنامه ریزی‌ها مراکز مشاوره در همه شهرستان‌های استان گسترش خواهد یافت.

اسماعیلی با بیان اینکه تاثیرگذاری اقدامات فرهنگی همچون مشاوره‌ها و آموزش‌های پیش از ازدواج زمان‌بر است، افزود: به طور قطع در آینده شاهد بهتر شدن روند کاهش طلاق و افزایش ازدواج خواهیم بود.

وی یادآور شد:یکی از اولویت‌های وزارت ورزش و جوانان افزایش تعداد مراکز مشاوره، تسهیلگری در امر ازدواج و حمایت از جوانان است.

معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان زنجان با بیان اینکه مراکز مشاوره ازدواج و خانواده به صورت تخصصی مجوز دریافت می‌کنند، گفت: متقاضیان برای دریافت این مجوز‌ها بعد از انجام مصاحبه و طی مراحل لازم به ویژه بررسی صلاحیت علمی به وزارت ورزش و جوانان اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه رویکرد وزارت ورزش و جوانان افزایش کمی و کیفی این نوع مراکز در سطح کشور به ویژه در مناطق کم برخوردار است، گفت: این مراکز در طول سال در شاخص‌های مختلف مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

منبع:ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.