وزیر آموزش و پرورش گفت: مهم‌ترین برنامه این وزراتخانه اجرای سند تحول با محوریت توسعه عدالت آموزشی است که با رویکرد محرومیت‌زدایی و بهبود کیفیت فضا‌های آموزشی پیگیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا کاظمی امروز یکشنبه در سومین روز از هفته گرامیداشت مقام معلم در مراسم دیدار معلمان نمونه کشوری با رئیس جمهور در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، با بیان اینکه روحیه تحول‌آفرین رئیس جمهور معلمان را امیدوار کرده است، افزود: وزارت آموزش و پرورش با اعتقاد راسخ همه ظرفیت‌های خود را برای ابلاغ سیاست‌های رهبری و اجرای سند تحول بنیادین همچنین تاکید‌های رئیس جمهور به کار گرفته است.

وی اظهار کرد: نگاه بی‌بدیل در ساخت و توسعه ایران با تاکید بر کیفیت بخشی از حرکت به سمت مهارت آموزی برای همه ما الهام بخش است و اقدامات تحول‌آفرین رئیس جمهور در راستای محرومیت‌زدایی از ارتقای کیفیت آموزش و توجه به خواسته ذی نفعان اصلی دستاورد‌های بسیاری را برای معلمان و دانش آموزان به همراه داشته است.

کاظمی با بیان اینکه حمایت‌های بی‌دریغ دولت چهاردهم موجب شد که گام‌های بزرگی در مسیر تحول آموزش و پرورش برداشته شود، یادآور شد: با کمبود ۱۷۰ هزارمعلم در کلاس‌های درس مواجه بودیم و پرداخت معوقات معلمان با تاخیر بسیاری انجام می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: پاداش ۴۰ هزار میلیارد تومانی بازنشستگان در این دوره با حمایت دولت پرداخت و حقوق معلمان نیز به‌روزرسانی می‌شود همچنین رسیدگی به اعتراضات گزینش معلمان در این دوره صورت گرفت و رتبه بندی معلمان به سرانجام رسید.

کاظمی با اشاره به موفقیت‌های علمی دانش آموزان ایرانی در عرصه‌های بین المللی، افزود: دانش آموزان در سال گذشته در المپیاد علمی دنیا با کسب ۱۰ مدال طلا، ۱۰ نقره و ۲ برنز جایگاه علمی ارزشمندی در دنیا کسب کردند و بعد از آمریکا و چین سوم شدند.

پوشش تحصیلی ۹۹ درصدی بدو ورود به دبستان

وی با بیان اینکه دانش آموزان در عرصه ورزشی نیز ۸۶ مدال طلا، نقره و برنز کسب کرده‌اند، اضافه کرد: از سوی دیگر پوشش تحصیلی ۹۹ درصدی بدو ورود به دبستان دانش آموزان صورت گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: برگزاری اردو‌های راهیان نور و پیشرفت با مشارکت بیش از یک میلیون دانش آموزان انجام شده است همچنین ۳۰ هزار مدرسه انس با قرآن و افزایش ۶۷ درصدی بودجه وزارت آموزش و پرورش را داشتیم.

کاظمی ادامه داد: افزایش سهم بودجه وزارت آموزش و پرورش از بودجه عمومی دولت، ارتقا و بهبود شرایط دانش آموزان و برنامه ریزی برای برنامه درسی دانش آموزان از جمله دستاورد‌های حمایت‌های دولت از این وزارتخانه است.

وی اضافه کرد: ارائه برنامه عملیاتی دقیق با محوریت نماد (برنامه نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) و توجه به تربیت اوان کودکی از جمله برنامه‌های این وزارتخانه است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نوسازی مدارس، افزود: با اتکا از ظرفیت مردمی و گروه‌های جهادی و مشارکت اکثر نهاد‌ها و ستاد‌ها اقدامات موثری در عرصه مدرسه سازی و مدرسه یاری صورت گرفته است.

ارتقای کیفیت آموزش در ۲ بخش تحول یادگیری و یاددهی با الگوی تراز

کاظمی با بیان اینکه ارتقای کیفیت آموزش در ۲ بخش تحول یادگیری و یاددهی با الگوی تراز را دنبال می‌کنیم، گفت: بیش از ۳۰۰ هزار معلم در اجتماعات یادگیری بهم پیوسته‌اند که تحولی اساسی در کلاس‌های درس ایجاد کنند و محتوای بسیار خوبی را تولید کرده‌اند همچنین توانمندسازی مدیران هم در غالب الگوی تراز در ۱۰ درصد مدارس کشور اجرایی شده است.

وی ادامه داد: امروز در میان جمعی از بهترین‌های تعلیم و تربیت کشور حضور داریم و نماینده هزاران معلم فداکار هستیم که هر روز با عشق و از خودگذشتگی به تعلیم و تربیت می‌پردازند.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در وزارت آموزش و پرورش مصمم هستیم که با حمایت دولت گام‌های بسیاری در هدایت وزارت آموزش و پرورش برداریم. باید نظام تعلیم و تربیتی را طراحی کنیم که پاسخگوی نیاز‌های امروز باشیم.

براساس این گزارش مسعود پزشکیان رئیس جمهور نیز در این مراسم بر عدالت آموزشی تاکید کرد و گفتت: آینده کشور به دست معلمان ساخته می‌شود.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار