سرپرست فرمانداری تکاب گفت: یک مرد ۵۷ ساله بر اثر برخورد صاعقه در ارتفاعات روستای «قینرجه» این شهرستان، جان خود را از دست داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - روح الله محمدیان  سرپرست فرمانداری تکاب اظهار کرد: این حادثه امروز در کوه‌های اطراف روستای قینرجه این شهرستان روی داد و این مرد که گوسفندان را به چرا برده بود، بر اثر برخورد صاعقه جان خود را از دست داد.

وی اضافه کرد: امسال این اولین فوتی است که به علت برخورد صاعقه در این شهرستان ثبت شده است.

سرپرست فرمانداری تکاب گفت: این فرد پس از برخورد صاعقه برای مداوا به مراکز بیمارستانی اعزام شد اما با توجه به فوت وی در هنگام برخورد صاعقه، اقدامات پزشکی هم منجر به بازگشت دوباره اش به زندگی نشد.

وی با اشاره به اینکه هشدارهای لازم به شهروندان در خصوص بارش‌های اخیر و رعد و برق داده شده است، افزود: مردم هنگام رعد و برق از ایستادن در مناطق مرتفع مانند ساختمان‌های بلند، تپه و کوه و زیر درختان بلند پرهیز کنند.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.