به گفته رئیس جمهور باید کاری کنیم که بچه هایمان مهارت پیدا کنند و یاد بگیرند و متوجه شوند که می‌توانند با علمشان همه موانع را بردارند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور اظهار کرد: معلمان  بچه‌های ما را پرورش می‌دهند و ما از میوه این پرورش  استفاده می‌کنیم.

وی افزود: آنچه که می‌کاریم آینده کشور است، ما اگر فردای خود را می‌خواهیم باید برای بچه‌هایمان وقت بگذاریم. شما معلمان یاد می‌دهید که چگونه برای کشورمان خلاقیت به خرج بدهیم و بایستیم و مشکلات را حل کنم. این باور در همان بچگی در ذهن بچه‌ها گنجانده می‌شود. این شمایید که باید این مسائل را منتقل کنید.

رئیس جمهور بیان کرد:‌ در دولت فرصتی داریم و ما اگر مملکت را می‌خواهیم باید همه بچه‌ها را ببینیم نه تنها آن‌هایی که پول دار هستند و توانایی مالی دارند. ما باید آن‌هایی را ببینیم که توانایی مالی کمتری دارند. 

پزشکیان گفت:‌ما باید کاری کنیم که بچه هایمان مهارت پیدا کنند و یاد بگیرند و متوجه شوند که می‌توانند با علمشان همه موانع را بردارند. باید بچه‌هایی تربیت کنیم که خلاق، صادق و راستگو باشند و این از همان مدرسه‌ها آغاز می‌شود. بچه‌های ما باید جسور و ریسک پذیر باشند و همکاری با دیگران و همکاری تیمی را باید یاد بگیرند.

رئیس جمهور تاکید کرد: هدف ما ساخت مدرسه نیست بلکه هدف ما ساخت بستری است که بتوانیم بچه هایمان را با کیفیت آموزش دهیم. کافی است در ذهن بچه‌ها تلقین کنیم که بچه‌های ما چیزی کمتر از دیگران ندارند. هر کسی یک مهارتی دارد و باید اجازه رشد این مهارت را دهیم و برای حل مشکلات مردم دست به دست هم دهیم.

او افزود: بچه‌هایی باید تربیت کنیم که کشورشان را در دنیا سربلند نگهدارند.  هنر این نیست که من نخبه‌ای شونم و  در کشور دیگری کار کنم. هنر آن است که از علم خود برای این مردم قدم بردارم.

برچسب ها: رئیس جمهور ، روز معلم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۵۸ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
مثل قدم هایی که شما برای ایجاد گرانی برداشتید درایران استاد حرف زدن زیاد داریم ولی دریغ از عمل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۲۵ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
چقدر سرخوشی شما
ما از شما هیچ توقعی نداریم بهت رای دادیم تا جلیلی رییس نشه بازم اگه کاندید بشه رای ما بازم تو هستی و اگه جلیلی کاندید نشه ممکنه به کس دیگه رای بدیم مثلا جهانگیری یا ظریف یا هر کس دیگه
فقط به جلیلی رای نمیدیم را
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۸ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
امثال شما تا هستین جهالتتون دامن بقیه مردم را هم میگیره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۳ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۰:۰۰ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
جون به جون تون کنند ، غرب زده اید.
مدام به فکر این هستید ، چه کاری بکنید یا نکنید ، که غرب و آمریکا از شما ناراحت شود.
روسیه قرارداد امنیتی با ایران را تصویب کرد ، شما هنوز به مجلس تحویل نداده اید. برای قراداد امنیتی با چین نیز کاری انجام ندادید.
وزیر امور خارجه در اجلاس بریکس شرکت نکرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۳ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
جسارت زیاد تهش اعتیاده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
بچه هایی باید تربیت کنیم که آدم باشن که اگر وقتی جایی مسولیتی رو بلد نبودند دخالت نکنن و مسئولیت رو قبول نکنن!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۸ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
الانم همینطوری هستند
فقط خیلی تنبل و بی‌حال هم هستند
آخرین اخبار