یک جامعه‌شناس اسکاتلندی با انتقاد شدید از استانداردهای دوگانه غرب در قبال آزادی بیان تاکید کرد که گفتمان غرب درباره دموکراسی و حقوق بشر چیزی جز یک دروغ بزرگ نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - دیوید میلر، جامعه‌شناس اسکاتلندی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری درباره ادامه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی پیرامون غزه و در پاسخ به این سوال که اگرچه غربی‌ها از آزادی بیان صحبت می‌کنند اما وقتی پای انتقاد از سیاست رژیم صهیونیستی به وسط می‌آید، با آنها برخورد می‌شود، تصریح کرد: تمام گفتمان غرب دروغ است. اینکه آنها می‌گویند ما واقعاً به آزادی بیان اعتقاد داریم، دروغ است. افرادی که راس قدرت‌اند، به‌خاطر این نسل‌کشی در حال دروغ گفتن هستند. این در حالی است که غرب برای حفظ کردن خود از حق و حقوق صحبت می‌کند اما آنها در واقعیت از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند. 

میلر در پاسخ به این سوال که چه اتفاقی افتاد که در سراسر دنیا شاهد بیداری افکار عمومی نسبت به مسئله فلسطین بوده‌ایم؟ افزود: ما می‌بینیم کل جهان و میلیون‌ها نفر بیش از گذشته به دنبال آرمان فلسطین و برپایی عدالت هستند. آنها صرفاً به دنبال ایجاد آتش‌بس نیستند، بلکه می‌خواهند ساکنان واقعی فلسطین به حق خود دست یابند. ما همزمان شاهدیم که دولت‌ها حمایتی از این جنبش‌های مردمی نکردند. حتی کشور‌های غربی سکوت اختیار کرده‌اند و دموکراسی غربی دروغی بیش نیست!

جامعه‌شناس اسکاتلندی درباره سانسور یا خود سانسوری رسانه‌های غربی پیرامون جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: بله، این سانسور وجود دارد. آنها تلاش می‌کنند نسل‌کشی رژیم صهیونیستی را توجیه کنند.

در ادامه گلن دیزن، استاد علوم سیاسی دانشگاه نروژ در پاسخ به این سوال که چقدر لابی‌های رژیم صهیونیستی در شکل‌دهی پوشش رسانه‌ای غرب و سانسور جنایات رژیم صهیونیستی نقش دارند؟ گفت: تجربه من درباره رسانه این است که آنها سعی می‌کنند تمام آنچه در غزه در حال رخ دادن است، شکل بدهند. آنها به دنبال نشان دادن مشروعیت اسرائیل هستند. اسرائیل می‌خواهد گفتمان اصلی این جریان را به دست بگیرد. به همین دلیل، افراد بیش از گذشته به رسانه‌های جایگزین برای دریافت اطلاعات مراجعه می‌کنند. 

دیزن در پاسخ به این سوال که اگر آزادی‌خواهان بخواهند با آرمان‌های مردم فلسطین همراه شوند، چطور باید از شبکه‌های اجتماعی به نحو شایسته استفاده کند؟ توضیح داد: یکی از مزایای شبکه‌های اجتماعی تعاملی بودن و دو طرفه بودن آن است. مهم است که بتوانیم نظر خودمان را در این شبکه‌ها بیان کنیم. در نتیجه، در آینده می‌توانیم شاهد افزایش رسانه‌های اجتماعی باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار