نیروهای مسلح یمن در حمایت از غزه فرودگاه رامون اسرائیل و اهدافی کلیدی را هدف قرار داده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی -  سخنگوی نیروهای مسلح یمن، سرتیپ یحیی سریع در یک بیانیه تلویزیونی گفت که واحد پهپادی یمن دو عملیات نظامی انجام داده است. اولین عملیات، فرودگاه رامون "اسرائیل" را در منطقه‌ ام الرشراش (ایلات) در جنوب فلسطین اشغالی با استفاده از دو پهپاد هدف قرار داد.

در همین حال، عملیات دوم با یک پهپاد از نوع یافا، یک مکان حیاتی اسرائیلی را در منطقه اشغالی یافا (تل‌آویو) هدف قرار داد.

سریع گفت که این دو عملیات در حمایت از مردم فلسطین در غزه و مقاومت آنها و در رد جنگ نسل‌کشی که توسط "اسرائیل" در آنجا به راه افتاده است، انجام شده است.

در همین بیانیه، سخنگو همچنین اعلام کرد که نیروی دریایی و واحد پهپادی نیروی هوایی یمن یک عملیات نظامی سطح بالا را با هدف قرار دادن ناو هواپیمابر آمریکایی یو اس اس هری اس ترومن و چندین کشتی جنگی همراه آن در شمال دریای سرخ با استفاده از یک موشک بالستیک و چندین پهپاد انجام دادند.

سریع فاش کرد که این عملیات، نیروی هوایی یمن حمله هوایی را که نیرو‌های آمریکایی در حال آماده شدن برای انجام آن علیه یمن بودند، خنثی کرد.

وی افزود که یک فروند اف-۱۸ آمریکایی "به دلیل سردرگمی و وحشتی که دشمن در طول عملیات هدف‌گیری داشت" سقوط کرد.

سریع همچنین اشاره کرد که ناو هواپیمابر یو اس اس هری اس. ترومن در پی عملیات نظامی به شمال دریای سرخ گریخت.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن خاطرنشان کرد که عملیات علیه یو اس اس هری اس ترومن قبل از اعلام توقف تجاوز آمریکا به یمن انجام شده است. پیش از این، ایران و عربستان سعودی از توافق با میانجیگری عمان برای پایان دادن به خصومت‌ها بین آمریکا و جنبش انصارالله یمن استقبال کرده بودند.

وزارت امور خارجه عربستان سعودی اعلام کرد که ریاض «از بیانیه صادر شده توسط سلطان‌نشین عمان در مورد دستیابی به آتش‌بس در یمن با هدف حفاظت از ناوبری و تجارت بین‌المللی استقبال کرد.»

سریع تأکید کرد که نیروهای مسلح یمن تأکید می‌کنند که در صورت از سرگیری تجاوز آمریکا به یمن، در انجام حملات شدید و دردناک علیه نیروهای آمریکایی تردید نخواهند کرد.

سریع تأکید کرد که نیروی هوایی یمن از توانایی‌های نظامی لازم برای پاسخ مناسب به تجاوز اسرائیل به یمن برخوردار است و خاطرنشان کرد که نیرو‌های یمنی به مسدود کردن تردد دریایی اسرائیل در دریای سرخ و دریای عرب و ممنوعیت تردد هوایی در فرودگاه اللد، که در "اسرائیل" به فرودگاه بن گوریون نیز معروف است، ادامه خواهند داد.

سخنگوی یمن در جای دیگری تأکید کرد که عملیات نیروی هوایی یمن تا پایان جنگ اسرائیل علیه غزه و لغو محاصره تحمیلی علیه این منطقه فلسطینی ادامه خواهد یافت و تأکید کرد که یمن همچنان "تا پیروزی" در کنار غزه و فلسطین خواهد ایستاد.

منبع: المیادین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۷
Iran (Islamic Republic of)
مجتبی
۲۳:۳۴ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
مرد هستن یمنیها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۱ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
تا میتونید یمن رو تقویت کنید،جمهوری اسلامی باید یمن را تا میتواند مسلح کند و حتا مستقیماً نیرو و موشک و تجهیزات اعزام کند تا موازنه برقرار شود ،همونطور که امریکا علنی پشت اسرائیله ما هم باید با تمام قوا پشت یمن باشیم،تجربه ی تلخ سوریه رو تکرار نکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۷ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
گور خودت را کندی
آخرین اخبار