رییس دادگستری کوهبنان در حالی تاکید دارد نبود اداره ثبت اسناد و املاک در این شهرستان برای مردم مشکلاتی ایجاد کرده که سال ۱۳۸۳ کوهبنان، شهرستان شده است.

 باشگاه خبرنگاران جوان - صادق کاظمی در دیدار رییس اداره ثبت اسناد و املاک و مسئول بنیادمسکن انقلاب اسلامی شهرستان گفت: ما مسئولان موظف به تامین حقوق شهروندی همه مردم هستیم و باید در رفع مشکلات آنان از هیچ تلاشی دریغ نورزیم.

وی اظهار داشت: وجود اداره ثبت در کوهبنان نیازی فوری و ضروری است و با بررسی‌های انجام شده یکی از عمده دلایلی که مردم شهرستان برای سند دار شدن املاکشان استقبالی نمی کنند ، نبود همین اداره به شمار می رود.

کاظمی تصریح کرد: امیدواریم با همکاری دستگاه‌ها از جمله اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان به‌زودی تاسیس اداره ثبت اسناد شهرستان کوهبنان نهایی شود که با اجرای این امر بخش قابل توجهی از مشکلات مردم در بحث ثبت املاکشان مرتفع خواهد شد.

وی افزود: یکی دیگر از درخواست‌ها و سوالات مردم در خصوص سند دار شدن اراضی کشاورزی، که با توجه به مبنای تصرف و مالکیت نیازمند بررسی‌ و صدور احکام قضایی است و وجود اداره ثبت گره از مشکلات کشاورزان باز می‌کند.

کاظمی بیان کرد: نبود اداره ثبت در کوهبنان باعث شده مردم به منظور انجام برخی از امورات ثبتی خود به اداره ثبت شهرستان زرند مراجعه کنند که مسیر مذکور به دلیل تردد خودروهای سنگین و غیر ایمن بودن ،مشکلات عدیده ای را فراهم آورده است.

منبع:  روابط عمومی دادگستری کل کرمان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.