
باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدیمقدم- علیرضا عشوری رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پروژه ماهواره «آیات» مراحل اولیه طراحی و مقدماتی خود را طی کرده است و بعد از تامین منابع مالی کافی به مرحله نیمه صنعتی و صنعتی وارد خواهد شد.در حال مذاکره برای تامین منابع مالی لازم جهت تکمیل ساخت این ماهواره پیشبینی کننده زلزله هستیم.
وی افزود: کارهای تحقیقاتی هزینه بر و زمان بر است و امیدوارم سازمان برنامه و بودجه همکاری بیشتری در زمینه اختصاص بودجه به کارهای پژوهشی داشته باشد.
رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران تاکید کرد: الان بیش از ۶۰ شرکت فناور و ۱۰۵ شرکت دانش بنیان در پارک های علم و فناوری فعالبت می کنند که بیش از ۳۲۰ محصول دانش بنیان در این مراکز تولید می شود. این مراکز بیش از ۱۵ همت فروش داشته اند.
عشوری بیان کرد: حمایت مالی سازمان برنامه و بودجه از طرح های تحقیقاتی سبب شده تا از نخبگان و پژوهشگران حمایت همه جانبه انجام پذیرد.
رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران تصریح کرد: پیشنهاد ما برای بودجه کارهای جاری سازمان پژوهش های علمی و صنعتی در حدود ۵۰۰ میلیارد تومان و پارک های علم و فناوری در حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان است.