سعید صادقی و سروش رفیعی بعد از پایان بازی با هوادار در ورزشگاه آزادی به‌صورت غیرمستقیم به یکدیگر حمله کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - تیم فوتبال پرسپولیس در هفتۀ پایانی لیگ برتر با  ۲ گل هوادار را شکست داد، اما در کسب سهیمۀ لیگ نخبگان ناکام ماند. پس از این بازی در میکسدزون ورزشگاه آزادی،   سعید صادقی  و سروش رفیعی ۲  بازیکن این تیم به‌صورت غیرمستقیم به یکدیگر حمله کردند.

سعید صادقی هافبک پرسپولیس که اکثر بازی‌های این فصل تیمش را از روی نیمکت تماشا کرده بود، در پاسخ به سوال خبرنگاران دربارۀ آینده‌اش در پرسپولیس با کنایه گفت: «از هشتگ کارتال سوال بپرسید».

همه متوجه شدند که منظور صادقی به اظهارات سروش رفیعی بعد از  پایان بازی با گل‌گهر است که او  گفته بود هواداران با به کار بردن «هشتگ هر چه کارتال بگوید» حمایت  کنند.

دقایقی بعد رفیعی هم در برابر خبرنگارانی که از او دربارۀ هشتگ کارتال سوال می‌پرسیدند با طعنه گفت: «آقای صادقی کیه؟» و به راهش ادامه داد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار