باشگاه پرسپولیس پیش قرارداد و آفر را به صورت رسمی برای اوسمار سرمربی برزیلی ارسال کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - مدیران باشگاه پرسپولیس بعد از کسب نتایج ضعیف تیم خود تصمیم گرفتند که تغییر و تحولاتی در کادر فنی سرخپوشان به وجود آورند براین اساس آنها با گزینه‌هایی همانند اوسمار و برانکو مذاکراتی داشتند. البته برانکو آب پاکی بر روی دست پرسپولیسی‌ها ریخت و حضورش در این تیم منتفی شد.  

به هر حال اعضای  هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس بر روی مذاکره با اوسمار سرمربی برزیلی سابق خود به جمع بندی نهایی رسیدند و توافقات اولیه بین طرفین صورت گرفته است.  

طبق پیگیری‌های صورت گرفته، باشگاه پرسپولیس تقریبا در تمام مفاد قرارداد با اوسمار به توافق رسیده و تنها یکی، دو بند و مبلغ قرارداد مانده و ۲ طرف در حال مذاکره روی این موضوعات هستند. طبق برنامه قرار است امروز دور سوم مذاکرات با اوسمار صورت بگیرد.  

البته نماینده اوسمار امروز با مدیران پرسپولیس مذاکره می‌کند و کلیات هم مصوب شده و فقط جزئیات مانده است. طبق برنامه قرار است امروز پیش قرارداد و آفر به صورت رسمی برای اوسمار ارسال شود. اگر این مربی موافقت کند، او هفته بعد به تهران می‌آید.  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار