به گفته رئیس جمهور، از هیچ تهدیدی نمی‌ترسیم و هیچ‌گاه پا پس نمی‌کشیم و دستاور‌دهای نظامی، علمی و صنعتی خود را به هیچ‌وجه از دست نمی‌دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور گفت: ما نباید بپذیریم که در هیچ جنبه‌ای از دیگران عقب بمانیم و در سطح پایینی بخواهیم نگاه کنیم. این نگاه که ما می‌توانیم و این نگاه که ارتش توانست ناوشکن و زیر دریایی درست کند و انواع و اقسام تسلیحات کشور را بدون وابستگی به دیگران خلق و نیاز کشور را رفع کند، بسیار افتخار آمیز است.

رئیس‌جمهور بیان کرد: این اقدامات شما بزرگواران دشمنان را ناامید می‌کند. دشمنی که می‌خواهد تفکر ناتوانی را در جامعه تزریق کند و می‌خواهد اختلاف را در کشور توسعه دهد. کاری که اکنون با وحدت و انسجام و رهبری مقام معظم رهبری در کشور شکل گرفته، باعث شده است که همراهی و همدلی بیش از هر زمانی در کشور نمایان باشد.

پزشکیان گفت: این حرکت بزرگ ناوگروهی که شما عزیزان با همه سختی و ناملایمتی‌ها ۸ ماه با توانمندی خودتان انجام دادید، برای همیشه به صورت یک افتخار خواهد بود و ما هر کاری از دستمان برآید برای این مردم انجام می‌دهیم. اکنون در کشور وحدت و انسجام را هر روز تقویت می‌کنیم و با همسایگانمان برادری، دوستی و رفاقت را گسترش می‌دهیم.

رئیس‌جمهور درباره صحبت‌های اخیر ترامپ، بیان کرد:‌ ترامپ در منطقه ما حرف‌های عجیبی زد که خودش نیز باور دارد که همه‌اش غلط است. از یک‌طرف از صلح حرف می‌زد و از طرف دیگر اقدامی دیگر می‌کند. کدام پیام این رئیس‌جمهور را باید باور کرد؟ پیام صلح او و یا پیام جنگ او؟ آنها همانند اسرائیلی‌ها که ۶۰ هزار انسان بی‌گناه را وحشیانه از بین بردند و در غزه مردم را از آب، نان و غذا محکوم کرده‌اند، ادعای حقوق بشر دارند که حرف‌های عجیبی است.

پزشکیان گفت: ما مذاکره می‌کنیم و مذاکره خواهیم کرد. دنبال جنگ نیسیتم، اما از هیچ تهدیدی نمی‌ترسیم و اینگونه نیست که تصور کنند اگر ما را تهدید می‌کنند از حقوق انسانی خودمان پا پس می‌کشیم. ما هیچ‌گاه پا پس نمی‌کشیم. دستاور‌دهای نظامی، علمی و صنعتی خود را به هیچ‌وجه از دست نمی‌دهیم. اینها دانشمندان ما را ترور می‌کنند و ما قربانی ترور هستیم اما به کشور‌های منطقه می‌گویند ایران باعث ناامنی است. حالا چرا این را می‌گویند؛ برای آن‌که ما در مقابل قلدری‌ها و زورگویی آنها سر خم نمی‌کنیم و می‌گوییم قادریم روی پای خود بایستیم.

رئیس‌جمهور گفت:‌ ما در تمام جنبه‌ها باید به دستاور‌دهای بزرگی برسیم و در این زمینه تلاش‌های خود را انجام می‌دهیم و از همه مشکلاتی که برای ما ایجاد کرده‌اند، سربلند بیرون خواهیم آمد. ارتش، سپاه، بسیج و نیرو‌های نظامی ایران در هر حادثه‌ای در میدان خدمت‌رسانی به مردم هستند و ما قدردان این عزیزان هستیم.

وی خاطرنشان کرد: از همه عزیزانی که در ماموریت ناوگروه ۸۶ حاضر بودند و از خانواده‌های آن‌ها که دوری آنها را تحمل کردند، تشکر می‌کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار