
باشگاه خبرنگاران جوان - محمود جباروند با بیان اینکه بیمههای تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی نمیکند افزود: هر سال هیأت وزیران تعرفههای پزشکی را اعلام میکند و همه پزشکان و مراکز درمانی بر اساس تعرفههای مصوب دولت با شرکتهای بیمه قرارداد میبندند.
وی اظهار داشت: بیمههای تکمیلی غیر از تاخیر در پرداختها، تعرفههای مصوب دولت را نیز نادیده میگیرند، به آن تمکین نمیکنند و میکوشند پوشش بیمهای خود را پایینتر از نرخ مصوب دولت انجام دهند.
جباروند ادامه داد: این اقدام با توجه به شرایط موجود و افزایش هزینه لوازم سرمایهای و مصرفی و نیز حقوق پرسنل در مراکز چشم پزشکی، ما را مجبور به عدم پذیرش بیمارانی کرده که قرارداد بیمه آنها با بیتوجهی سندیکای بیمههای تکمیلی و بیمه آتیهسازان پایان یافته و تمدید نشده و این امر به سرگردانی بیمه شدگان منجر شده است.
رئیس کانون بیمارستانها و مراکز چشم پزشکی گفت: چیزی که ما از بیمههای تکمیلی میخواهیم فقط این است که تعرفههای ابلاغی دولت را که بر اساس شرایط موجود تعیین شده ملاک عمل قرار دهند، ولی آنها بیشتر در صدد گرفتن تخفیف در پوشش دادن هزینههای بیمهای هستند.
جباروند تصریح کرد: همین مساله موجب آسیب جدی به بیمارستانها و مراکز چشم در رابطه با تأمین وسایل سرمایهای، تجهیزات پزشکی، داروها و مواد مصرفی مورد نیاز بیماران شده است.
وی با اشاره به هزینه لنزهای داخل چشمی اظهار کرد: در سال جدید این لنزها با ارز ۲۸ هزار تومانی تهیه و وارد میشود و در نتیجه هزینه لنز حداقل پنج برابر خواهد شد، از سوی دیگر شرکتهای تجهیزات چشم پزشکی این لنزها را به قیمت روز و نقدی ارائه میکنند و عدم پوشش بیمهای مناسب، برای بیماران مشکلاتی در پی خواهد داشت.
منبع: جامعه چشمپزشکان ایران