رئیس انجمن صنعت ساختمان کشور گفت: حدود ۷ میلیون اجاره‌نشین و بیش از ۱۰۰ سرمایه‌گذار ساختمان در کشور وجود دارد که تمامی آنها  توان تولید یک میلیون مسکن در سال را دارند، که متاسفانه از این ظرفیت استفاده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری -  پژمان جوزی، رئیس انجمن صنعت ساختمان در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه ، بخش مسکن و ساختمان در حال حاضر در دوراهی وزاتخانه مسئول قرار گرفته است گفت:  طرحی که برای استیضاح وزیر مربوطه آماده شده‌است، چه رای بیاورد و چه به ادامه فعالیت دولت منجر شود، نتایج هر دو در بازار مسکن و ساختمان یکسان خواهد بود، مگر اینکه زاویه دید سیاست‌گذاران به این بخش اصلاح شود. 

وی با بیان اینکه  حدود ۷ میلیون اجاره‌نشین و بیش از 100 سرمایه‌گذار ساختمان در کشور وجود دارد که تمامی آنها  توان تولید یک میلیون مسکن در سال را دارند،  اما متأسفانه از ظرفیت این بخش  برای حوزه تولید مسکن کشور استفاده نمی شود گفت:  این موضوع به خاطر تنها یک برنامه است که طی چهار سال فقط ۳۴۰۰۰ واحد مسکونی به وجود آورد. این برنامه، که به ظاهر بزرگ می‌نماید، در واقع کوچک و کم‌اثر است و حالا به محل مناقشه میان دولت و مجلس تبدیل شده است. 

جوزی تاکید  کرد که آیا با رفتن وزیر، بار سنگین اجاره‌بها از دوش خانوارها برداشته خواهد شد؟ همچنین جایگاه برنامه ملی ۴ میلیون مسکن در معادله خانه‌دار شدن مستاجران کجاست؟ آیا تولیدکنندگان مسکن نقشی در این برنامه دارند، یا این برنامه آن‌ها را در برابر مشکلات غیرقابل اجرا و بی‌اثر می‌کند؟

رئیس انجمن صنعت ساختمان اظهار کرد: تغییر وزیر به تنهایی نمی‌تواند مشکلات بخش مسکن را حل کند و پیش از همه چیز نیاز به اصلاح نگاه دولت و مجلس به این مسئله حس می‌شود. 

وی با بیان اینکه می توان با استفاده از ظرفیت کمیسیون ها و همچنین تشکل های بخش خصوصی و حضور وزیر راه وشهرسازی در این کمیسیون ها بخش عمده ای از مشکلات در حوزه مسکن را برطرف کرد گفت: استفاده از ظرفیت های مختلف در حوزه مسکن و همچنین استفاده سرمایه گذاران می تواند بخش زیادی از مشکلات در حوزه مسکن کشور را برطرف کرد.

برچسب ها: مسکن ، ساخت مسکن‌
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۵ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
لطفا این برنامه وام مستاجر به نهادهای مثل بهزیستی را سریعتر اجرا کنید.واقعا ملامت آور ودرد آور است این اجاره و رهن خانه ها باید از این دنیا فرار کرد.متاسفانه بجای جنگیدن با تحریم‌ها باید جنگید با حرص و ولع خود ایرانی‌هایی که با بستن نرخ اجاره روی خانه هاشان ریشه همه چیز را می خواهند بزنند.
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۹:۱۳ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
متاسفانه طی سالهای اخیر بقدری شرکتهای خصوصی و پیمانکاری تضعیف شده اند که این بخش توان تولید صدهزار واحد در سال را ندارند توان تامین مالی بانکی ما نیز کمتر از این عدد است.تجربه 4 سال اخیر نشان داد که حتی با نادیده گرفتن قوانین و مقررات و دوپینگ دولت و پیمانکاران ساخت 400 هزار واحد میسر نشد.
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۷:۱۴ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
بیشتر از اینهاست ،همشون کد رهگیری ندارند ،بعضی‌ها به خاطر فرار مالیاتی مالکان ساختمان از ثبت اجاره رسمی با کد رهگیری خودداری می‌کنند، مثلا خودم الان ۶سال است مستاجر هستم و صاحب ملک از نوشتن قرارداد رسمی خودداری می‌کنند و تا الان ۳ مالک عوض شده و دست به دست خرید و فروش می‌کنند و به همین خاطر نتوانستم برای وام ودیعه مسکن ثبت نام کنم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۶ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
کشور سرمایه گذار در زمینه مسکن نمیخواهد دولت زمین در اختیار مردم بگذارد مردم خود مسکن های با کیفیت با کمترین هزینه می‌سازند سرمایه داران در زمینه مسکن خون مردم بیچاره را میمکند
آخرین اخبار