دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: همکاری‌های ایران و هند به سود منافع و امنیت منطقه است و این همکاری‌ها با قوت ادامه خواهد یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از شورای‌عالی امنیت ملی، علی اکبر احمدیان در گفتگوی تلفنی با مشاور امنیت ملی نخست وزیر هند، اضافه کرد: ایران و هند به عنوان دو کشور بزرگ و دارای تمدن کهن، زمینه‌های خوبی برای همکاری سیاسی و اقتصادی دارند و باید به سرعت طرح‌های مهم خصوصا توسعه بندر چابهار را اجرا کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تاکید کرد: همکاری‌های دو کشور به سود منافع و امنیت منطقه است و این همکاری‌ها با قوت ادامه خواهد یافت.

آجیت دوال مشاور امنیت ملی نخست وزیر هند نیز در این گفت‌و‌گو اظهار کرد: ایران نقش سازنده‌ای در منطقه دارد و همکاری‌های دو کشور خصوصا در بخش‌های اقتصادی افزایش خواهد یافت.

وی در این تماس طرف هندی از مساعدت‌های جمهوری اسلامی ایران تشکر کرد و گفت: افزایش همکاری‌ها در حوزه‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی از جمله توسعه بندر چابهار و کریدور شمال به جنوب مورد اهتمام دولت هند است.

آجیت دوال گفت: اعتقاد داریم تعمیق روابط دو کشور ایران و هند به سود منافع ملت‌ها و امنیت منطقه است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار