مردی اهل بریتانیا به بیماری اختلال مصرف غذای محدودکننده اجتنابی مبتلاست.

باشگاه خبرنگاران جوان - توماس شریدان، مرد ۳۵ ساله بریتانیایی، به نوعی اختلال نادر تغذیه‌ای مبتلاست که باعث شده او نتواند غذاهایی چون میوه، سبزیجات، گوشت و تخم‌مرغ را تحمل کند. او می‌گوید، حتی فکر کردن به این غذاها هم موجب حالت تهوع شدید در او می‌شود.

رژیم غذایی توماس بسیار محدود است و بیشتر مواقع فقط نان سفید، غلات صبحانه و مقدار زیادی شیرینی مصرف می‌کند. او در تمام عمرش لب به میوه یا سبزیجات نزده است و برای جبران کمبود مواد مغذی از مکمل‌های پروتئینی و همینطور ویتامین‌ها استفاده می‌کند.

توماس بارها تلاش کرده رژیم غذایی‌اش را تغییر دهد اما همیشه با شکست مواجه شده است. او می‌گوید، یک‌بار سعی کرد ساندویچ سوسیس و تخم‌مرغ بخورد اما به محض گذاشتن غذا در دهانش، دچار تهوع و استفراغ شدیدی شد.

والدین توماس می‌گویند، پسرشان در ۱۸ ماهگی دچار این اختلال شد و یک روز خیلی ناگهانی دهانش را بست و هرکاری کردیم به‌درستی غذا نخورد. حتی وقتی او به مدرسه می‌رفت، نمی‌توانست غذای مدرسه را تحمل کند و موقع ناهار اجازه داشت به خانه بیاید تا فقط نان تست خود را بخورد.

توماس می‌گوید، این اختلال، زندگی عادی را از او گرفته و کار کردن را برایش سخت کرده است. آخرین‌باری که توماس در جایی به مدت ۱۰ روز شاغل بود، ۹.۵ کیلوگرم وزن کم کرد.

توماس درمان‌های مختلفی را امتحان کرده و اکنون قصد دارد به امید بهبود رژیم غذایی‌اش، درمان با هیپنوتیزم را انجام دهد. البته به‌گفته توماس، هیچ تضمینی برای اثربخشی این روش درمانی وجود ندارد، اما او می‌خواهد هر روشی را که ممکن است منجر به درمان اختلال او شود امتحان کند.

 

منبع: خبر آنلاین

برچسب ها: رژیم ، سلامتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۳ ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
تو ایران هم هستند برخی که به همین سندرم‌مبتلا هستند ،
البته به اجبار و به همت مسئولین
Netherlands (Kingdom of the)
ناشناس
۱۲:۲۰ ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
خب هیچی نخوره عیب نداره که
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۸ ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
خدا شفاش بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۴ ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
درمانش هیچ چیز نخوردن است تا گرسنگی شدید باعث شود همه چیزخوار گردد (دکتر بعد از این Doctor in the House)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۵ ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
سلام تازه یکمی شبیه ما شده چون ما هم بیشتر انواع نان را میل می‌کنیم و وقتی به فکر خرید مواد غذایی دیگر می افتم از قیمت‌های بالا که می‌بینم حالت دل‌پیچه گرفته و از خرید آن منصرف می‌شوم .