معاون سازمان ملی زمین و مسکن گفت: پیش از این سامانه ثبت نام جوانی جمعیت بسته بود که در حال حاضر این سامانه باز شده و افراد مشمول می‌توانند ثبت نام کنند و تا این لحظه، ۲۸،۱۲۷ نفر تایید نهایی شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان ؛محبوبه کباری - تقی رضایی معاون سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه مجلس به عنوان یک مجموعه نظارتی، دسترسی‌های خاصی در حوزه جوانی جمعتی دارد گفت:  به عنوان مثال، حدود ۱۸,۸۲۵ خانواده  شامل قانون جوانی جمعیت شده که معادل ۳۲ درصد از دولت می شود گفت:  از ابتدای شهریور سال گذشته تا به امروز، سند این خانواده‌ها منتقل شده و ما به ۱۰۹ هزار نفر در این بخش رسیده ایم.

وی ادامه داد:  حدود ۲۲ هزار واحد مسکونی از ابتدای قانون جوانی جمعیت که در سال  ۱۴۰۰ به ما تعلق داشته در اجرای این طرح دخیل بوده اند گفت:  در 9 ماهی که دولت مستقر شده حدود ۲۲ هزار واحد تخصیص دادیم که به اندازه ۲۵ درصد  می شود و  پیش از این سامانه ثبت نام جوانی جمعیت بسته بود که در حال حاضر این سامانه باز شده و افراد مشمول می توانند ثبت نام کنند و تا این لحظه، ۲۸,۱۲۷ نفر تایید نهایی شده‌اند.

رضایی با بیان اینکه در رابطه با نهضت ملی مسکن، دستور این است که در جاهایی که ما زمین نداریم، مطالبه بی‌مورد ایجاد نکنیم گفت: ما به عنوان متولی زمین، طبق آخرین آمارهای اعلام شده  ۷۰۰ هزار نفر مشمول این شرایط می شود  اما تا حالا ۲۸۱ هزار نفر تایید ثبت‌نام شده‌اند که این افراد یا نتوانسته ثبت نام کنند یا در مرحله  انتظار برای تایید قرار دارند چراکه  در این مرحله کسانی که صلاحیت دارند در حال بررسی هستند.

 

برچسب ها: مسکن ، بازار مسکن‌
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار