رییس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی گفت: با وجود این که در بازی‌های کشور‌های اسلامی و قهرمانی آسیا جوانان بحرین تنها در رشته MMA شرکت خواهیم کرد، اما تجهیزات اولیه آن را نداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان - افشین چگینی رییس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی، پس از برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم جوانان MMA، اظهار کرد: این رشته برای نخستین بار در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین، بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی، ایندورگیمز، کامبت گیمز و ناگویا ژاپن حضور خواهد داشت. MMA، چون نوپاست تجهیزات اولیه این رشته را در کشور نداریم. تلاش بر این است که با حمایت کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش تجهیزات اولیه این رشته خریداری شود تا برای آماده سازی ورزشکاران با مشکلات زیادی مواجه نشویم.

چگینی در پاسخ به این پرسش که در بازی‌های کشور‌های اسلامی در چند رشته شرکت خواهید کرد، افزود: برخلاف دوره قبل که در بازی‌های کشور‌های اسلامی در رشته‌های پنجاک سیلات و سامبو نیز حضور داشتیم در این دوره شورای المپیک آسیا تنها مجوز حضور در رشته MMA را به ما داده و امکان شرکت در رشته‌های دیگر را نداریم.

او درباره حضور بانوان در بازی‌های کشور‌های اسلامی و قهرمانی آسیا جوانان بحرین در رشته MMA، اظهار کرد: در حال پیگیری و گرفتن مجوز برای حضور بانوان در رشته MMA هستیم تا در ۸ وزن در مسابقات شرکت کنند.

رییس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی در پایان در پاسخ به این پرسش که چقدر امیدوار به کسب مدال در رشته MMA هستید، اظهار کرد:، چون اولین تجربه حضورمان در بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی، ایندورگیمز و آسیایی جوانان بحرین است، کسب مدال سخت خواهد بود، اما امیدواریم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار