
باشگاه خبرنگاران جوان - هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی با ذکر این نکته که فقط یک قطعه از پنج قطعه این پروژه در حوزه استان لرستان است، گفت:در حوزه لرستان فقط یک قطعه وجود دارد که تنها شروع نقطه عملیات اجرایی این پروژه است که حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در جریان سفر دو روزه به لرستان از پروژه راه آهن الیگودرز بازدید و توضیح داد: قرار بر این شد تا یک نشست با حضور نمایندگان شهرستانهای ذی نفع به همراه استانداران استانهای لرستان و اصفهان برگزار و برای ادامه این پروژه تصمیم گیری کنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد:باید تعیین تکلیف کنیم که آیا مسئولان اصفهان هم تمایل به شروع پروژه این در حوزه استان خود را دارند و یا اراده و عزمی برای انجام این پروژه را ندارند.
برای اتمام تنها قطعه پروژه راه آهن الیگودرز در حوزه لرستان ۱۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
هوشنگ بازوند گفت:برای بهرهبرداری از تنها قطعهای که در حوزه استان لرستان شروع شده است چیزی در حدود هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان پول نیاز است.
وی افزود:در صورتی که آخر این کریدور به الیگودرز ختم شود پیگیر جذب این ۱۶۰۰ میلیارد اعتبار از منابع مختلف خواهیم شد تا بتوانیم این پروژه را به سرانجام برسانیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه به آخرین وضعیت پروژه محور الیگودرز_مسجد سلیمان اشاره و تصریح کرد:این پروژه دارای دو قطعه میباشد که یک قطعه آن به مرحله «ساب بیس» رسیده است و فقط باید بیس و آسفالتش انجام شود.
بازوند به سوال مردم درباره ادامه این پروژه تا مرحله آخر اشاره و خاطرنشان کرد:ما ده کیلومتر فعلی را که عملیات اجرایی آن شروع شده است را انجام و به بهرهبرداری خواهیم رساند.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی عنوان کرد:در صورت صرفه اقتصادی و موافقت سازمان برنامه و بودجه با ادامه این مسیر، مابقی طرح را ادامه خواهیم داد در غیر اینصورت فقط همین ده کیلومتر را انجام خواهیم داد.
منبع:اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی استان لرستان