مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان گفت: از خردادماه به خاطر گرمی هوا، برق صنایع دو روز در هفته قطع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - سیداحمد موسوی مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان اظهار کرد: سرقت‌های کابل و ترانس برق با همکاری نیروی انتظامی و انجام گشت‌های مشترک با بسیج، سپاه، نیروی انتظامی و پیگیری جدی دستگاه قضا در سال جاری نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

مدیرعامل شرکت برق گلستان درباره نحوه اطلاع رسانی از زمان خاموشی‌ها در استان، گفت: قطعی برق به سه روش اطلاع رسانی می‌شود. نخست اینکه شهروندان با مراجعه به نرم افزار شناسه قبض را وارد کرده و از برنامه خاموشی مطلع می‌شوند. در روش دوم تماس با تلفن گویا ۳۱۸۴۰۰۰۰ است که پس از درج شناسه قبض از برنامه خاموشی‌ها اعلام خواهد شد و سومین راه از طریق سایت شرکت توزیع برق استان است.

وی با بیان اینکه شرایط خاموشی برق در زمستان با تابستان متفاوت است، افزود: در تابستان شرایط غیرقابل پیش بینی است چراکه خاموشی‌ها تابع چند علت مانند افزایش مصرف، تولید و دما است. بر اساس برنامه ریزی، روزی دو ساعت به مشترکان برنامه خاموشی می‌دهیم که در بعضی مواقع به دلیل شرایط مناسب هوا و کاهش مصرف یا تولید مناسب، این برنامه دو ساعت خاموشی اعمال نمی‌شود، اما اتفاقات نیروگاهی و شبکه‌ای خارج از برنامه است که باعث قطعی برق خارج از زمان اعلامی می‌شود.

موسوی معتقد است که با وجود ۸ هزار کیلومتر شبکه فشار متوسط و ۸ هزار کیلومتر شبکه فشار ضعیف در پهنای استان، احتمال وقوع حادثه و قطعی برق وجود دارد با اینحال تمام تلاش مجموعه کارکنان شرکت توزیع برق استان تامین برق مورد نیاز شهروندان و پرهیز از اعمال خاموشی است.

وی در توضیح قطعی برق صنایع و کشاورزی گفت: برق کشاورزی بر اساس پروانه بهره برداری قطع می‌شود که این مدیریت توامان آب و برق است به این صورت که بر اساس میزان ساعتی که در پروانه بهره برداری کشاورزی لحاظ شده شرکت توزیع برق تامین خواهد کرد و بیشتر از آن در ایام پرمصرف سال مقدور نیست.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان با بیان اینکه صنایع تا ماه گذشته هفته‌ای یک روز قطعی برق داشتند، افزود: از خرداد به خاطر گرمی هوا، صنایع هفته‌ای دو روز همکاری با توزیع برق خواهند داشت و ادارات ملزم هستند در ساعت کار ۴۰ درصد و خارج از ساعت اداری ۷۰ درصد بار مصرف را کاهش دهند درغیر این صورت از طریق کنتور هوشمند برق آنها قطع شد.

وی استفاده از نیروگاه خورشیدی را راهکاری موثر در جبران ناترازی برق دانست و افزود: با توجه به اینکه انتقال برق از نیروگاه به محل مصرف تلفات زیادی دارد، استفاده از نیروگاه خورشیدی به کاهش این تلفات کمک شایانی خواهدکرد. 

موسوی با بیان اینکه ۶۱۵ نیروگاه خورشیدی در استان بهره‌برداری شده است، گفت: از این تعداد نیروگاه سه هزار و ۱۲۰ کیلووات برق در سراسر استان تولید می‌شود. یکی از اقدامات انجام شده برای مددجویان کمیته امداد، احداث نیروگاه‌های پنج کیلوواتی است که در این بخش قرارداد تضمینی ۲۰ ساله با مددجویان بسته می‌شود تا انرژی از آنها خریداری شود.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی این نیروگاه‌ها آلودگی محیط زیست و هدررفت انرژی را کاهش می‌دهد، افزود: در عین حال برای مددجویان اشتغال پایدار ایجاد خواهد شد. این طرح با حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی استان و با هدف توانمندسازی گروه‌های کم‌برخوردار در گلستان اجرا شد که در این راستا ۶۱۵ نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی بهره‌برداری می‌شود.

وی افزود: نیروگاهی با ظرفیت تولید یک و دو دهم مگاوات نیز توسط اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان در گمیشان در حال انجام است که امیدواریم این بخش نیز به زودی وارد مدار شود.

موسوی با بیان اینکه این تعداد نیروگاه خورشیدی سه هزار و ۱۲۰ کیلووات برق در سراسر استان تولید می‌کند، افزود: در کنار این نیروگاه‌ها، ۱۶ اداره نیز مجهز به نیروگاه خورشیدی شدند که حدود ۲۲۰ کیلووات برق هم از این بخش تولید می‌شود. همچنین زمینی برای تولید حدود ۴۲ مگاوات برق واگذار شده است که از هفته آینده عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود و امیدواریم در سال‌جاری وارد مدار شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق گلستان از صدور مجوز تولید ۴۲ مگاوات برق در نیروگاه دولتی خبر داد و افزود: فرایند تحویل زمین این پروژه به شرکت ساتبا (سازمان توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر) انجام شده است.

وی با اشاره به درخواست بخش خصوصی برای ورود به حوزه تولید برق گفت: روند اداری این موضوع هم در حال انجام است و تلاش داریم تا از این ظرفیت نیز برای افزایش تولید برق در استان استفاده شود.

منبع: تسنیم

برچسب ها: قطعی برق ، برق صنایع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.