
باشگاه خبرنگاران جوان- فریناز حسین جانی، صادق حسین زاده گفت: این برداشت تا اوایل مردادماه با برداشت میوه رسیده ادامه دارد.
پیش بینی میشود از این سطح بیش از ۴۰۰۰ تن انبه به صورت کال یا نارس و رسیده کامل برای مصرف تازه خوری برداشت و به مصرف بازار داخل کشور برسد.
حسین زاده گفت: ارقام موجود انبه درمنطقه جنوب کرمان شامل لنگرا، سندری، خوشهای و محلی است که عملکرد این محصول در هر هکتاربه طور متوسط هفت تا هشت تن است.
وی افزود: عمده سطح زیرکشت انبه در بین ۸ شهرستان منطقه جنوب کرمان به شهرستان منوجان وسپس کهنوج اختصاص دارد.
حسین زاده عنوان کرد: اکثر باغات انبه جنوب کرمان به صورت درختان پراکنده هستند.
وی گفت: انبه جز دسته میوههای گرمسیری است و تقریباً در تمام مناطق گرمسیر جنوب کرمان تولید و میوه تولیدی سرشار از ویتامینهای A، B و C، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است و بسیار خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد.
حسین زاده افزود: در شهرهای جنوب کرمان به دلیل طعم ترش و عطر خاص انبه در تهیه ترشی استفاده زیادی دارد و بنا به اظهار مصرف کنندگان، انبه شیرین تولید شده در جنوب کرمان از نظر عطر و طعم حتی از انبههای پاکستانی وارداتی در بازار هم بهتر هستند.
وی بیان کرد: جنوب استان کرمان شامل هشت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعهگنج، جازموریان و فاریاب که این منطقه با حدود یک میلیون نفر جمعیت سهم قابل توجهی در تولیدات کشاورزی به خصوص در زمینه تولید محصولات باغی دارد.
حسین زاده اظهار کرد: از ۸۶ هزار هکتار باغ بیش از ۱ و نیم میلیون تن محصول باغی سردسیری، گرمسیری و نیمه گرمسیری حاصل تلاش شبانه روزی باغداران این منطقه تولید و به هنگام روانه بازارهای داخل و خارج از کشور میشود.