مدیرکل بحران کرمان درباره تعطیل نشدن ادارات و مدارس در هوای ناسالم امروز توضیحاتی ارئه کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان _  غلامرضا نژادخالقی درباره شرایط کیفیت نامناسب هوای کرمان گفت: مسئولیت هشدار یا تعطیلی به دلیل کیفیت نامناسب هوا بر عهده محیط زیست و دانشگاه علوم پزشکی است، اما برای تصمیم در خصوص تعطیلی، نهاد‌های مربوطه باید اطلاعات مناسب را در زمان معین به ستاد بحران اعلام کنند. 
 
وی با بیان اینکه طبق قانون بومی سازی شده، باید ۴۸ ساعت قبل از بروز شرایط اضطرار، سازمان هواشناسی شرایط جوی و وضعیت گرد و غبار و پایداری آن را به محیط زیست اعلام کند، بیان داشت: محیط زیست باید طبق بررسی شاخص‌ها، گزارشی از وضعیت را به دانشگاه علوم پزشکی اعلام و این دانشگاه نیز بر اساس وضعیت شاخص‌های کیفیت هوا مراتب را برای تصمیم گیری در خصوصی تعطیلی و یا ادامه روند کار به کارگروه مربوطه اعلام و تقاضای تشکیل جلسه بدهد. 
 
نژادخالقی با بیان اینکه صبح امروز ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه وضعیت هوای ناسالم اعلام شده است، بیان داشت: براساس گزارش اعلامی محیط زیست، تا ساعت حدود ۸ و ۱۵ دقیقع صبح امروز هم شاخص‌های آلودگی هوا به حد خطرناک نرسیده بود. 
 
مدیر کل مدیریت بحران استان کرمان همچنین افزود: با توجه به اینکه ساعات کاری ادارات از ساعت ۶ صبح است و در زمان اعلامی به ستاد بحران عبور و مرور‌های اداری و رفت و آمد‌های دانش آموزان برای شرکت در امتحانات صورت گرفته بود؛ بنابراین امکان هماهنگی برای تعطیلی و اخذ موافقت کشور، میسر نبود.

منبع: استانداری کرمان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.