وزیر دفاع انگلیس روز یکشنبه در اظهاراتی خطاب به رئیس جمهور روسیه گفت که کشورش «دفاع» خود را جدی می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - جان هیلی، وزیر دفاع انگلیس روز یکشنبه در اظهاراتی خطاب به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه گفت که کشورش «دفاع» خود را جدی می‌گیرد.

هیلی در مصاحبه‌ای با اسکای نیوز گفت: «ما در حال افزایش بازدارندگی خود هستیم.» او تأکید کرد: «باید انتظار داشته باشیم که خیلی زود شاهد افتتاح کارخانه‌های جدید باشیم؛ و ما در حال حاضر کارخانه‌های مهمات‌سازی قوی در هر بخش از انگلستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی داریم.»

این گفته هیلی در حالی است که در گزارش «بازنگری دفاعی استراتژیک» که انتظار می‌رود روز دوشنبه رسماً منتشر شود، ۱.۵ میلیارد پوند برای ساخت حداقل شش کارخانه مهمات‌سازی در سراسر بریتانیا تعهد شده است.

علاوه بر این، وزیر دفاع انگلیس خاطرنشان کرد که هدف ۲.۵ درصدی هزینه‌های دفاعی لندن «سه سال زودتر از آنچه که در سال ۲۰۲۷ انتظار می رفت» محقق خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار