
باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیده معصومه مرتضوی - محمد سالاری گفت: خبازان باید علاوه بر پخت سهمیه روزانه آرد، آرد ترمیمی دریافتی را طی روزهای پنجشنبه و جمعه (۱۵ و ۱۶ خرداد ماه) پخت و نان مورد نیاز مردم را تامین کنند.
رئیس کارگروه آرد و نان کلاله، تشدید نظارتها در این ایام را مورد تاکید قرار داد و گفت: ۵ گروه ویژه بازرسان، به صورت مستمر عملکرد نانوایان را رصد میکنند.
فرماندار کلاله اعلام کرد: شهروندان هر گونه تعطیلی غیر روزهای تعیینی، کیفیت نامطلوب نان، خروج آرد از خبازی و عدم رعایت دستورالعملهای واحد صنفی را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند؛ تا بازرسین بلافاصله موضوع گزارش شده را پیگیری کنند.