رئیس جمهور آمریکا مجددا ادعا‌هایی را پیرامون حملات امروز اسرائیل به کشورمان مطرح کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - ترامپ در گفت‌و‌گو با آکسیوس، با اشاره به تجاوز رژیم اسرائیل به مراکز هسته‌ای و مسکونی ایران گفت که امروز روز «بزرگی» بوده و اسرائیل در طول حمله از «تجهیزات عالی آمریکایی» استفاده کرده است.

اودر اظهارات عجیبی شانس توافق با ایران را بیشتر از قبل دانست و گفت: «حمله اسرائیل احتمالا شانس توافق هسته‌ای با ایران را افزایش داده است. من به ایران ۶۰ روز فرصت دادم. امروز روز شصت و یکم است. آنها باید توافق می‌کردند. ایران اکنون انگیزه قوی‌تری برای رسیدن به توافق دارد. من نتوانستم آنها را در ۶۰ روز به توافق برسانم. آنها نزدیک به توافق بودند، باید این کار را می‌کردند. شاید حالا این اتفاق بیفتد».

ترامپ در مصاحبه دیگری با رویترز مدعی شد که پس از حملات اسرائیل، وضعیت برنامه هسته‌ای ایران نامشخص است. او در این مصاحبه تلفنی گفت که مذاکرات هسته‌ای روز یکشنبه در عمان همچنان برنامه‌ریزی شده است اگرچه مطمئن نیست که این مذاکرات انجام شود. 

ترامپ در گفت‌وگوی تلفنی دیگری با ان‌بی‌سی نیوز تکرار کرد که ایران «ممکن است فرصت دیگری» برای دستیابی به توافق هسته‌ای داشته باشد.

شایان ذکر است که مقامات کشورمان صریحاً گفته‌اند که آمریکا را به همراه اسرائیل مسئول این حمله می‌دانند و به همین دلیل، واشنگتن در حال آماده شدن برای دفاع در برابر پاسخ ایران است. 

یک مقام آمریکایی می‌گوید «استیو ویتکاف» فرستاده کاخ سفید همچنان می‌خواهد روز یکشنبه برای دور ششم مذاکرات هسته‌ای برنامه‌ریزی شده با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران دیدار کند. اما ایران اعلام کرده که در این مذاکرات شرکت نخواهد کرد.

منبع: آکسیوس/ سی‌ان‌ان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۱ ۲۴ خرداد ۱۴۰۴
کلاه قرمزی سالخورده که فکر کنم از فروش این کلاه قرمز
کلی پول به جیب زدی
قبله تو دلار است و بخاطرش هر کاری میکنی
رفیق ات جان بولتون گفت
نمیگفتی .هم خودمان میدانستیم که تو شیاد و مفسد اخلاقی و اقتصادی پشت هر جناتی هستی .مثل نسل کشی عزه و حمله نظامی به ما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۳ ۲۴ خرداد ۱۴۰۴
آدم هرزه ،بی همه چیز ،بی ناموس انشالله نوبت ذلالت تو هم به یاری خدا فرا می‌رسد به زودی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۰۶ ۲۴ خرداد ۱۴۰۴
پاسخ ایران به اسرائیل جنایتکار قانونی و قاطع خواهد بود.
ایران به زودی حملات شدیدتری به اسرائیل جنایتکار انجام می‌دهد.
Iran (Islamic Republic of)
عمار .
۰۲:۱۲ ۲۴ خرداد ۱۴۰۴
گوه خورد غلط کرده هم تو هم نتانیاهو حرامزاده .
آخرین اخبار