معاون وزیر جهاد گفت: تولید و توزیع محصولات اساسی به طور کامل در اختیار شبکه عرضه قرار می گیرد.

باشگاه خبرنگاران‌جوان؛ آزاده محبی - اکبر فتحی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: خوشبختانه در تامین و توزیع کالا و اقلام اساسی مورد نیاز مردم هیچ گونه مشکلی نداریم و با توجه به آنکه در فصل برداشت انواع محصولات کشاورزی، غلات، حبوبات، میوه و سبزی و صیفی قرار داریم، توزیع  این محصولات مازاد بر نیاز کشور است.

 به گفته وی، بخشی از تولید محصولات کشاورزی سطح کشور صادر می شود و  در شرایط فعلی هم صادرات تداوم دارد.

فتحی ادامه داد: توزیع محصولات به طور کامل در اختیار شبکه عرضه قرار می گیرد و همواره تولید تخم مرغ، گوشت مرغ، گوشت قرمز و لبنیات روال عادی طی می کند.

معاون وزیر جهاد افزود: براساس اختیاری که وزیر جهاد به استانداران در خصوص آرد و سایر اقلام اساسی دادند، در صورت احساس نیاز موارد را اعلام کنند تا تامین از خود استان انجام  شود.

 فتحی با تاکید بر اجتناب از خریدهای احساسی بیان کرد: در این ایام آنچه که مردم می توانند همراهی بیشتری داشته باشند از خریدهای احساسی خودداری کنند و  همواره به میزان نیاز روزانه خرید خود را انجام دهند هیچ گونه مشکلی نخواهیم داشت.

این مقام مسئول گفت: برای استان های مسافر پذیر که مسافران بیشتری دارند تمهیدات لازم انجام شده به طوریکه سهمیه ویژه ای برای استان های زیارتی و مسافر پذیر دیده شده که براین اساس خللی در تامین و تدارک وجود ندارد و همواره  تولیدکنندگان اعلام کردند که این همراهی ادامه دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار