مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، از شناسایی مواردی از فرآورده‌های غیرمجاز خبر داد که پس از جمع‌آوری، با بسته‌بندی و برند جعلی دوباره وارد چرخه توزیع شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمود آل‌بویه مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، گفت: سازمان غذا و دارو در کنار سایر دستگاه‌ها از جمله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به‌طور جدی روند توزیع فرآورده‌های غیرمجاز را رصد کرده و اقدامات مؤثری برای جلوگیری از عرضه این اقلام انجام داده است.

وی با اشاره به شگرد برخی سودجویان، افزود: مواردی مشاهده شده که برخی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز، پس از بازگردانده شدن از بازار یا توقیف، با بسته‌بندی تازه و عنوان‌های جعلی مجدد در شبکه فروش عرضه می‌شوند.

آل‌بویه ادامه داد: سامانه‌های اصالت و تی‌تک امکان استعلام شناسه رهگیری را برای مصرف‌کنندگان فراهم کرده‌اند و شهروندان می‌توانند از طریق این کد، اصالت کالا، مجوز توزیع و میزان رسمی واردات یا تولید فرآورده را بررسی کنند.

وی تأکید کرد: بسیاری از این فرآورده‌ها از مسیر‌های غیررسمی و در مقیاس‌های کوچک وارد کشور می‌شوند و ممکن است فاقد مجوز، کیفیت و ایمنی لازم باشند. برخی حتی با دستکاری در تاریخ مصرف یا ترکیب فرآورده، خطرات جدی برای سلامت مصرف‌کننده ایجاد می‌کنند.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی گفت: هدف اصلی، صیانت از سلامت مردم است و هیچ فرآورده‌ای بدون تأیید ایمنی و اصالت، اجازه توزیع ندارد. گزارش مردمی درباره فرآورده‌های مشکوک، نقش مهمی در شناسایی و توقف این تخلفات دارد.

منبع: سازمان غذا و دارو

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار