استاندار ایلام از راه‌اندازی زودهنگام سامانه سجا خبر داد و گفت: هدف از این اقدام، کاهش زمان توقف زائران در مرز و شتاب در عبور از گیت‌های خروجی است.

باشگاه خبرنگاران جوان - احمد کرمی روز شنبه در برنامه «ایران جان» اظهار کرد که مرز چیلات با فاصله ۴۳۰ کیلومتری تا عتبات عالیات ظرفیت بالایی برای توسعه دارد و می‌تواند به‌عنوان مسیر مکمل مرز مهران در اربعین سال آینده مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به موقعیت راهبردی مرز مهران، گفت: مهران با فاصله کمتر از ۳۰۰ کیلومتر تا کربلا و نجف و با ثبت سالانه بیش از هشت میلیون تردد، پرترددترین مرز کشور به عراق است و جایگاه آن در خدمات‌رسانی به زائران غیرقابل انکار است.

استاندار ایلام ادامه داد: در اربعین سال گذشته بیش از سه و نیم میلیون زائر از پایانه شهید سلیمانی عبور کردند و از ابتدای امسال نیز تاکنون بیش از یک‌میلیون و ۹۰۰ هزار تردد ثبت شده است که نشان‌دهنده رشد پیوسته استقبال زائران از مرز مهران است.

توسعه راه‌ها و تأمین آب، در اولویت ستاد اربعین

کرمی بیان کرد: با توجه به قرار گرفتن اربعین امسال در گرم‌ترین فصل سال و نیز پیروزی ملت ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر، پیش‌بینی‌ها از تقویت انگیزه‌های معنوی مردم برای حضور گسترده‌تر در این مراسم و افزایش بی‌سابقه‌ای تردد زائران اربعین از مرز مهران حکایت دارد.

وی با اشاره به اقدام‌های زیرساختی انجام‌شده گفت ادامه داد: ۲۶ کیلومتر مسیر چهارخطه در جاده مهران آماده بهره‌برداری است و در بخش تأمین آب، خط انتقال ۱۱ کیلومتری در پارکینگ بزرگ اربعین و خط ۸ کیلومتری در سه‌راهی جندالله نیز اجرا و در آستانه افتتاح قرار دارد.

پیش‌بینی چالش حمل‌ و نقل؛ برنامه‌ریزی برای تأمین سه هزار اتوبوس

استاندار ایلام با اشاره به این که در روزهای بازگشت زائران اربعین، نیاز استان به بیش از سه هزار دستگاه اتوبوس خواهد رسید، تأکید کرد: برنامه‌ریزی دقیقی برای مدیریت این حجم از تردد صورت گرفته است و با حضور وزیر راه و شهرسازی در استان، زیرساخت‌های حمل‌ و نقل مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

کرمی با اشاره به استقرار ۴۰۰ ایستگاه صلواتی در مسیرهای منتهی به مرز مهران اعلام کرد که از این تعداد، ۱۹۰ موکب در خود شهرستان مهران فعال خواهد بود و برای نخستین‌بار در ایام تاسوعا و عاشورا نیز خدمات‌رسانی به زائران انجام شده است.

وی همچنین از راه‌اندازی زودهنگام سامانه سجا خبر داد و افزود: هدف از این اقدام، کاهش زمان توقف زائران در مرز و شتاب در عبور از گیت‌های خروجی است.

به گفته استاندار ایلام، موقعیت جغرافیایی، امنیت بالا در مسیر عراق و نزدیکی به شهرهای مذهبی مرز مهران را به امن‌ترین و اصلی‌ترین گذرگاه زمینی ایران به عتبات عالیات تبدیل کرده و توسعه زیرساخت‌های آن همواره مورد توجه مسئولان بوده است.

کرمی تأکید کرد: همه دستگاه‌های اجرایی استان با آمادگی کامل و بسیج ظرفیت‌ها به دنبال برگزاری اربعینی باشکوه، امن و منظم در سال جاری هستند.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.