مدیرکل گمرکات قم گفت: در راستای استفاده هرچه بهتر از انرژی‌های تجدید پذیر و پاک و پاسخ‌گویی به نیاز موجود، در کنار تولید داخل، واردات پنل‌های خورشیدی از طریق گمرکات استان درجریان است.

باشگاه خبرنگاران جوان  - اسفندیار دریکوندی گفت: واردات در قم بیشتر در راستای تامین نیاز‌های اصلی مردم و واحد‌های تولیدی استان صورت می‌گیرد و اکنون واردات پنل‌های خورشیدی به دلیل نقشی که در مدیریت مصرف انرژی دارد به خوبی دنبال می‌شود.

مدیرکل گمرکات قم  افزود: در همین رابطه طی سه‌ماهه نخست سال جاری محموله‌های مرتبط با پنل‌های خورشیدی به ارزش بیش از یک میلیون دلار از طریق گمرکات قم وارد شد تا برای تولید انرژی مورد نیاز بخش‌های مختلف به صورت پاک و سازگار با محیط زیست مورد استفاده قرار گیرد.

او ادامه داد: گمرکات استان علاوه بر داشتن امکانات مطلوب در بخش صادرات، برای واردات کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم و بخش‌های مختلف صنعتی و تولیدی نیز آمادگی کامل دارد و فعالان اقتصادی استان و کشور می‌توانند از این ظرفیت برای انجام برنامه‌های کاری خود به خوبی استفاده کنند.

گفتنی است در بخش صادرات نیز فعالیت‌های تجاری استان قم روند خوبی دارد و طی سه ماه نخست سالجاری ۲۹ نوع کالا به ارزش بیش از ۵۱ میلیون دلار در قالب تعداد یک‌هزار و ۲۱۸ اظهارنامه و به وزن حدود ۴۵ هزار تُن از طریق گمرکات استان به ۲۸ کشور در مناطق مختلف جهان صادر شد.

گمرکات استان قم از امکانات بسیار خوبی برای صادرات انواع کالا‌های تولید داخل برخوردار است و محموله‌های صادراتی وارد شده به آن با تلاش مستمر کارکنان گمرکات استان پس از انجام ارزیابی‌های کارشناسی و صدور مجوز‌های لازم، به سرعت آماده ارسال به مقاصد مورد نظر می‌شود.

۴۱ درصد اقتصاد قم متعلق به بخش صنعت است و در حال حاضر حجم قابل توجهی از اشتغال استان در این بخش قرار دارد. قم رتبه ششم کشور از نظر اشتغال صنعتی را به خود اختصاص داده که این موضوع نشان دهنده اهمیت صنعت و سرمایه گذاری صورت گرفته برای آن طی سال‌های اخیر در این استان است.

همچنین قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، چوب و مبلمان ثامن، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد. در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد صنعتی با ایجاد ظرفیت اشتغال برای بیش از ۵۰ هزار نفر وجود دارد که صنعتگران در آنها مشغول انجام فعالیت‌های تولیدی مورد نیاز کشور هستند.

منبع:خبرگزاری صداوسیمای قم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.