رئیس کمیسیون اروپا که در پکن به سر می‌برد از مقامات چینی خواست که برای رسیدن به پایان جنگ در اوکراین بر روسیه فشار بیاورند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، اظهار داشت که اتحادیه اروپا انتظار دارد چین به نگرانی‌هایش پاسخ دهد و از نفوذ خود برای ترغیب روسیه به پذیرش آتش‌بس در اوکراین استفاده کند.

او در اظهارات خود در پکن پس از نشست یک روزه‌اش با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، توضیح داد که دستیابی به آتش‌بس و برگزاری مذاکرات برای پایان دادن به خونریزی مهم است. او افزود: «نحوه واکنش چین به جنگ پوتین، عامل تعیین‌کننده‌ای در آینده روابط ما خواهد بود.»

این درحالی است که پیش از این وانگ یی، وزیر امور خارجه چین به کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، گفت پکن نمی‌تواند اجازه دهد روسیه در اوکراین شکست بخورد، زیرا این امر ممکن است تمرکز کامل ایالات متحده را به سمت چین معطوف کند.

وانگ یی همچنین منکر کمک چین به روسیه در جنگ اوکراین شد و تاکید کرد: اگر چین به روسیه در جنگ کمک می‌کرد، این درگیری مدت‌ها پیش به پایان رسیده بود.
 
جان مرشایمر، بزرگترین استراتژیست حال حاضر جهان بر این باور است چین رقیب اصلی آمریکا در نظام بین‌الملل به شمار می‌رود و واشنگتن به جای اتلاف منابع در خاورمیانه و اروپا باید تمرکز خود را به اعمال سیاست مهار علیه پکن در شرق آسیا معطوف کند.

منبع: النشره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار