مقامات ارشد دولت آمریکا می‌گویند ترامپ پس از هدف قرار دادن رهبران حماس در دوحه توسط ارتش اسرائیل، از نخست وزیر اسرائیل «عصبانی» بود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - به گزارش وال استریت ژورنال، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه تماس تلفنی تندی با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل داشت و در آنجا «ناامیدی عمیق» خود را از غافلگیر شدن توسط حمله اسرائیل به نمایندگان حماس در قطر ابراز کرد.

مقامات ارشد دولت آمریکا در گزارش اختصاصی گفتند که ترامپ به نتانیاهو گفته است که تصمیم برای هدف قرار دادن رهبران سیاسی حماس در دوحه، پایتخت قطر، عاقلانه نبوده و او «از شنیدن خبر این حمله که از سوی ارتش آمریکا - و نه از سوی اسرائیل - رخ داده و به خاک یکی دیگر از متحدان آمریکا که در حال میانجیگری برای پایان دادن به جنگ غزه بوده، حمله کرده، عصبانی است.»

پاسخ نتانیاهو این بود که او فرصت کوتاهی برای شروع حملات داشته و از این فرصت استفاده کرده است.

مقامات گفتند پس از این تبادل نظر، تماس دوم برقرار شد. در طول این تماس، ترامپ از نتانیاهو پرسید که آیا حمله موفقیت‌آمیز بوده است یا خیر، که نتانیاهو نتوانست با قطعیت به آن پاسخ دهد.

بعداً، حماس تأیید کرد که رهبری آن از حمله جان سالم به در برده است، در حالی که پنج عضو این گروه و یک افسر امنیتی قطری جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش وال استریت ژورنال، اگرچه ترامپ به عنوان حامی سرسخت اسرائیل شناخته می‌شود، اما به طور فزاینده‌ای از نتانیاهو ناامید می‌شود، زیرا او دائماً با اقدامات تهاجمی بدون نظر ایالات متحده که با اهداف خاورمیانه‌ای ترامپ در تضاد است، او را در تنگنا قرار می‌دهد.

روز سه‌شنبه، ارتش اسرائیل اعلام کرد که "حمله‌ای دقیق" علیه رهبری ارشد" این گروه فلسطینی انجام داده است.

قطر این حمله را به عنوان "عملی بزدلانه" و نقض آشکار قوانین بین‌المللی محکوم کرد و هشدار داد که "رفتار بی‌ملاحظه" اسرائیل را تحمل نخواهد کرد.

این کشور خلیج فارس، به همراه ایالات متحده و مصر، نقش محوری در تلاش‌ها برای میانجیگری برای پایان دادن به جنگ اسرائیل علیه غزه ایفا کرده است، جنگی که از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۶۴۶۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده است.

شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر قطر روز چهارشنبه گفت که یک واکنش منطقه‌ای جمعی برای مقابله با حمله اسرائیل به دوحه در حال آماده شدن است و تأکید کرد که رایزنی‌ها با شرکای عربی و اسلامی در حال انجام است.

آل ثانی به سی‌ان‌ان گفت: «پاسخی از سوی منطقه وجود خواهد داشت. این پاسخ در حال حاضر در حال مشورت و بحث با سایر شرکا در منطقه است.»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۳ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
پدر سوخته های دغل کار، یعنی تو خبر نداشتی، بی بی بدون اجازه تو آب هم نمیخوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۷ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
جون ننه ات
این دوتا دستشون تو یک کاسه است
Iran (Islamic Republic of)
ثابیل
۱۳:۱۱ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
وقتی شروع شد نمی‌خوام اینجا باشم ! سلاح ها رو 62٪ تا 83٪ به فروش می رسانم با سیستام سیستم !!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
همشون دروغگو هستند. لعنت خدا بر همشون باد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۴ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
جالبه در عصر دوربین و همه چی رسانه هیچ کس نمیدونه چی به چبه ولی ما از قدن خا پیش از کوچکترین جزییات اطلاعات کامل داشته و مرتب تکرار می کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
هیچ دوغ فروشی نمیگه دروغم ترشه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۳ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
همسان دروغگو هستند حملات ناموفق بوده میخواهد خود بیرون بکشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۴ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
دو جنایتکار جنگی دو دروغگو همدست هم که بطور مضحکی فیلم بازی می کنند. لعنت بر حکام مزدور و مزور عربی که باعث شدند این دو کثافت عوضی به راحتی در منطقه جولان بدهند!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۰ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
دروغگوهای بی شرف، بازم حمله حین مذاکرات و بازم مثلا عصانیت ترامپ از یابو؟!!! تکرار موارد قبلی!!!
دنبال کنندگان مذاکرات فرمایشی ندارند به خورد ملت بدن؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۸ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
واقعا از این که همه رهبران حماس کشته نشده اند ناراحت شده!
گفته ای اسرائیل بی عرضه من همه را جمع کردم افسوس که نتونستی کار را تمام کنی!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۰ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
زرمفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۰ ۲۰ شهريور ۱۴۰۴
باورش سخته
چونکه خیلی دورغگو هستند
بعد هر دو به دنبال منافع مشترک .خلع سلاح حماس و حزب الله و
بالا کشیدن سرزمین های غزه .کرانه باختری و لبنان و مابقی عربها
آخرین اخبار