
باشگاه خبرنگاران جوان- اکبر ابدالی بیان کرد: فعالان اقتصادی برای راهاندازی واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی قم اشتیاق دارند و این مساله رشد سرمایه گذاری در بخش صنعت استان را به دنبال داشتهاست.
وی با ارائه آمار در همین رابطه افزود: از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۵۱ جواز تاسیس صنعتی (ایجاد و توسعهای) با سرمایه گذاری نزدیک به ۳۰ هزار میلیارد ریال و ایجاد ظرفیت اشتغال برای یکهزار نفر در قم صادر شدهاست.
وی ادامه داد: به طور کلی در قم، فضای سرمایهگذاری در فعالیتهای تولیدی و صنعتی مثبت است و مسوولان استان بر ضرورت رفع دغدغههای فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان به خصوص در بخش تامین انرژی تاکید دارند.
۴۱ درصد اقتصاد قم متعلق به بخش صنعت است و در حال حاضر حجم قابل توجهی از اشتغال استان در این بخش قرار دارد. قم رتبه ششم کشور از نظر اشتغال صنعتی را به خود اختصاص داده که این موضوع نشان دهنده اهمیت صنعت و سرمایه گذاری صورت گرفته برای آن طی سالهای اخیر در این استان است.
همچنین قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، چوب و مبلمان ثامن، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
در شهرکها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد صنعتی با ایجاد ظرفیت اشتغال برای بیش از ۵۰ هزار نفر وجود دارد که صنعتگران در آنها مشغول انجام فعالیتهای تولیدی مورد نیاز کشور هستند.
منبع:روابط عمومی صنعت،معدن و تجارت قم