
باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی - کویر و نوبرانهای دیگر؛ عناب که خراسان جنوبی رتبه اول تولید آن در ایران را دارد.
روستای سیوجان در شهرستان خوسف قطب تولید این نوبرانه تابستان است.
یکی از کشاورزان این منطقه میگوید: امسال از هر هکتار ۱۰ تا ۱۲ تن عناب برداشت میشود.
مردم از تولید راضی هستند و امسال پیش بینی برداشت این محصول ۱۰ هزار تن است که نسبت به پارسال ۱۰ درصد افزایش را نشان میدهد.
کیفیت این محصول زبانزد است و اقلیم کویر بر خواص و طعم عناب اثر میگذارد.
خبیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوسف گفت: در برخی شرایط اختلاف دمای شبانه روز بالای ۲۰ درجه سانتی گراد است که این موضوع میتواند مواد معدنی و کیفیت و به خصوص ویتامینهای موجود در محصول عناب را بالا ببرد.
بیشتر بخوانید
پویان کارشناس گیاهان دارویی خراسان جنوبی گفت: به دلیل ویتامین c فراوان موجود در عناب میتوان برای پیشگیری از سرطان از آن بهره برد.
هم اکنون زمان عرضه عناب نوبرانه به بازار است که در استانهای مختلف طرفدار دارد.
علاوه بر تازه خوری، عناب به صورت خشک هم در آجیل، دمنوش و طب سنتی مصرف میشود.
فصل برداشت عناب تا نیمه مهر در خراسان جنوبی ادامه دارد.