صاحب یک باغ در مشهد به خاطر چیده شدن چند دانه آلو، سر مرد رهگذر را مقابل چشمان وحشت زده خانواده او با شلیک گلوله متلاشی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - این حادثه دلخراش عصر روز دوشنبه گذشته در جاده روستای دهشک مشهد در حالی اتفاق افتاد که مرد ۵۵ ساله‌‎ای خودرو را مقابل یک باغ متوقف کرد. در این هنگام دو کودک و همسر وی با ورود به باغی دلهره انگیز که درآن باز بود، مقداری آلو چیدند، اما ناگهان برادر صاحب باغ از راه رسید و به سرزنش آن‌ها پرداخت. او همچنین موضوع را به صاحب باغ اطلاع داد که دقایقی بعد «مصطفی –ب» (صاحب باغ) سلاح شکاری دولول را برداشت و سوار بر پژو۲۰۶ جاده خاکی را درهم کوبید تا به محل باغ آلو رسید.

او پس از مشاجره لفظی با مرد رهگذر، ناگهان سر مرد راننده را هدف گرفت و از فاصله خیلی نزدیک به گونه‌ای شلیک کرد که نیمی از سر وی متلاشی شد و خون آلود برکف جاده روستایی افتاد. کودکان خردسال که هنوز وحشت زده بودند، اشک ریزان به طرف پیکر بی جان پدرشان دویدند و مادر آن‌ها نیز به خاطر افتادن روی زمین مجروح شد.

طولی نکشید که با فرار مهاجم مسلح از کنار باغ آلو، خبر این جنایت وحشتناک در بی سیم‌های پلیس پیچید و بدین ترتیب گروهی از عوامل انتظامی به سرپرستی سروان حسنی (فرمانده پاسگاه انتظامی فردوسی) به طرف محل وقوع جنایت حرکت کردند. آنان با حفظ صحنه قتل، بلافاصله مراتب را به قاضی ویژه قتل عمد مشهد اطلاع دادند و تحقیقات مقدماتی را در حالی با دستور‌های تلفنی قاضی دکتر صادق صفری آغاز کردند که همسر مقتول فیلمی کوتاه از صحنه ورود مسلحانه صاحب باغ و شروع درگیری به خاطر چیدن آلو گرفته بود.

با توجه به اهمیت این جنایت مسلحانه، همزمان با حضور قاضی شعبه ۲۵۵ دادسرای عمومی و انقلاب در صحنه جنایت، سرهنگ مهدی سلطانیان (جانشین پلیس آگاهی خراسان رضوی) و همچنین سرهنگ جواد بیگی (رئیس پلیس آگاهی مشهد) نیز عازم محل این حادثه تلخ، اما وحشتناک شدند تا از نزدیک به نظارت و هدایت کارآگاهان بپردازند؛ بنابراین بررسی‌های تخصصی با راهنمایی‌های مقام قضایی در حالی ادامه یافت که کودکان مقتول آلو‌های چیده شده را از ترس مقابل در باغ رها کرده بودند و در کنار مادرشان اشک می‌ریختند.

از سوی دیگر و با تدابیر قضایی، گروهی از عوامل انتظامی نیز برای حفظ امنیت و جلوگیری از حوادث احتمالی دیگر به صحنه حادثه آمدند. بررسی‌های بیشتر نشان داد گلوله از گوش چپ «مسعود-س» وارد شده و جمجمه وی را متلاشی کرده است که کارشناس سلاح نیز شلیک از فاصله کمتر از ۲ متری را تایید کرد.

  همزمان با شناسایی هویت عامل جنایت مسلحانه، گروهی از افسران زبده دایره قتل عمد آگاهی رصد‌های اطلاعاتی را برای دستگیری وی در دستورکار قراردادند و قاضی ویژه قتل عمد نیز در پاسگاه انتظامی مستقر شد تا نتایج تحقیقات پلیس مشخص شود.

از سوی دیگر با جمع آوری تصاویر دوربین‌های مداربسته و فیلمی که توسط همسر مقتول ضبط شده بود، بررسی‌های تخصصی درحالی وارد مرحله جدیدی شد که در آن فیلم فرزندان مقتول به شدت اشک می‌ریختند و زن جوان هم ادعا می‌کرد: چند دانه آلو ارزش درگیری ندارد ولی مرد مسلح که ماجرا را به پلیس ۱۱۰ گزارش داده بود، مانع خروج خانواده مقتول از باغ می‌شد و ...

ساعتی بعد عوامل انتظامی در حالی موفق به بازداشت متهم به جنایت شدند که وی با تنگ شدن حلقه محاصره تصمیم گرفته بود خود را تسلیم قانون کند. به همین خاطر بازجویی از «مصطفی-ب» در اتاق رئیس پاسگاه فردوسی و در حضور قاضی صفری شروع شد.

این مرد ۴۰ ساله در اعترافات خود گفت: من از قبل با مرحوم هیچ آشنایی نداشتم و او را نمی‌شناختم. آن‌ها وارد باغ من شده بودند و زمانی که من رسیدم، همسر و فرزندانش درون باغ من بودند و خودش هم بیرون باغ داخل خودرو نشسته بود. اول برادرم متوجه شد و به آن‌ها گفت: این‌ها مال مردم است چرا این کار را می‌کنید؟! وقتی من هم به محل باغ رسیدم به آن‌ها گفتم: اگر میوه می‌خواهید به خودم بگویید به شما می‌دهم! در باغ ما به روی همه باز است و دست خیر داریم!  

عامل این جنایت تکان دهنده ادامه داد: اشتباه من بود که این اسلحه کثافت را با جواز خریدم ... چند وقت قبل هم به خاطر تیراندازی که در این محدوده شد.   

 وی همچنین مدعی شد: مرحوم با یک چاقوی بلند آمده بود و قصد داشت مرا بزند که من چند تیر هوایی شلیک کردم ولی او بازهم به من نزدیک شد و در فاصله بسیار کوتاهی از من قرارگرفت که در این هنگام باز هم خواستم تیر هوایی بزنم ولی متاسفانه حافظ ماشه کنار رفته بود و گلوله شلیک شد.

در ادامه اعترافات وی، قاضی صفری از متهم خواست تا صحنه جنایت را مقابل دوربین‌های پلیس بازسازی کند. در همین حال کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد که اسلحه شکاری را به همراه مهمات آن کشف کرده بودند، در اختیار وی گذاشتند و او هم چگونگی شلیک را در حضور دکتر رضازاده (پزشک قانونی) کارشناس سلاح و همچنین کارآگاهان اداره جنایی تشریح کرد؛ بنابراین گزارش، در حالی که عقربه‌های ساعت دقایق اولیه بامداد سه شنبه را نشان می‌دادند، تحقیق مقدماتی به پایان رسید و متهم به قتل روانه بازداشتگاه شد.

در همین حال سرهنگ بیگی (رئیس پلیس آگاهی مشهد) گفت: مدتی قبل که عوامل انتظامی برای جمع آوری سلاح به این منطقه آمده بودند، متهم مذکور از تحویل سلاح خودداری کرد، اما اکنون اشک ریزان ابراز ندامت می‌کند که‌ ای کاش آن روز سلاح خود را تحویل داده بود.

منبع: خراسان 

برچسب ها: قتل مرد ، قتل مسلحانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۵ ۱۷ مرداد ۱۴۰۴
سلام آخه دزدی چه کاری هست ؟ دستش درد نکند درس عبرت به دزدها شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۰ ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
دزدی زیاد شده از باغش و صاحب باغ عصبی بوده بدبخت همه رو سر این بدبخت خالی کرده، میگه دو تا آلو ولی کسی برا دو تا آلو اینکار نمی کنه حتما بالای دو تا گونی بوده، کلا دزد عابقتش همینه، یه سال زجر کشیده یه مفت خور بیاد بخوره منم بودم 4 تاشون رو می کشتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۳ ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
قاتل بیشعور و ندید بدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۸ ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
اقا این اقا تو ماشین نشسته بود بیرون باغ بچه ها و زن مرد تو باغ بودن ،یه سری اومدن اینجا داستان ساختن ،( اگه نامحرم بود چی ) حتما به بچه و خانوم این مرد توهین شده رفته بحث کرده ،بعضی متن نخونده دارند از قاتل دفاع میکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۷ ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
وقتی هشدار دادن که برو، صاحب باغ ناراضی هست چرا نرفتن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۷ ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
کاش اون طفلای معصوم میومدن باغ من یه جعبه الو بهشون میدادم .شاید همون یه جعبه الو راه نجات و رستگاری ام میشد.ش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۳ ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
چند دانه یا چند کیلو ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۰ ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
چند تن بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۷ ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
همسایه ما یک درخت انجیر تو خونش داره هر موقع درخت به بار میشینه و میوه ها می رسند یک بشقاب از میوه درخت رو به همه همسایه ها میده.انوقت این احمق ها برای 4 تا آلو اسلحه کشیدند!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۶ ۱۵ مرداد ۱۴۰۴
چه مردم خوبی داره مشهدبه به!!!؛ چندتا الوارزششازجون ادم بیشتر حالاچیده بود میرفت شکایت میکردبی اجازه رفته یازنگ میزد کلانتری نه ادم بکشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۹ ۱۵ مرداد ۱۴۰۴
داستان باغی که به خاطر خودخواهی و بخل صاحبانش سوخت، در قرآن و به ویژه در سوره قلم (آیات 17 تا 33) ذکر شده است. این داستان درباره گروهی از فرزندان یک مرد صالح است که پس از مرگ پدرشان، تصمیم می‌گیرند به جای کمک به مردم، تمام میوه‌های باغ خود را برای خودشان نگه دارند. و اجازه ندهند رهگذری مجانی از میوه های این باغ بخورد . این تصمیم منجر به عذاب الهی و نابودی باغ در اثر آتش می‌شود.
پس باغدارهای عزیز هر وقت دیدید کسی از میوه باغتون خورد فکر کنید صدقه دارید می دهید نه اینکه با بیل یا تفنگ دنبال اون فرد کنید
پدر بزرگ من در باغ انگوری که داشت یک درخت زردآلو ی بزرگ بود که هر کس از لب جاده رد می شد از اون می خورد پدر بزرگم اعتقاد داشت این درخت برکت باغش است که مردم رهگذر می خورند تازه از همون انگور هم بخشش می کرد
United States of America
ناشناس
۱۸:۵۶ ۱۵ مرداد ۱۴۰۴
بی اجازه وارد باغ مردم که دورش دیوار هست بشی. آلو بچینی. به ناموس مردم نگاه کنی. به صاحب باغ هم برگردی فحش بدی. چاقو هم بکشی. عادت غلط یه بار، دوبار، سومی یکی بی اعصاب گیرت میاد همین میشه. صاحب باغ مقصره ولی مقصر اصلی نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۶ ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
قتل براه دفاع از خودش داره میگه چاقو فحش داده
اگر راست گفته شاهد قتل فحش داده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۹ ۱۶ مرداد ۱۴۰۴
داستان ساختی ،حرف الکی پشت سر مرده نزن گناه داری میکنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۵ ۱۵ مرداد ۱۴۰۴
قاتل عقب مونده خسیس حالا چند تا میوه بچه ها میخوردن چیزی میشد؟ حالا برو اعدام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۰ ۱۵ مرداد ۱۴۰۴
شما مگه اونجا بودی؟ حرومخوری عادت شده اون به چه حقی وارد حریم شهصی مروم شده و بدون اجازه میوه جیده اگر چاقو هم کشیده باشد حقش مرگ بوده
Iran (Islamic Republic of)
H
۲۰:۰۹ ۱۵ مرداد ۱۴۰۴
ناشناس 18/50 تو کجا زندگی می‌کنی مرد حسابی خوابی یاخودتو زدی خواب روزی هزاربار در ایران دزدی غارت وهمیشه اون حرام نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۱۵ مرداد ۱۴۰۴
مشهدی ها معروفند به مهمان‌نوازی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۰ ۱۵ مرداد ۱۴۰۴
مشهد در رده قتل اول است توی کشور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۴ ۱۵ مرداد ۱۴۰۴
واقعا چقدر دلم آدم به درد میاره بی وجدان هر دوتاشون بايد اعدام تیرباران شود هم برادر در اصل این برادر قتل هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۲ ۱۵ مرداد ۱۴۰۴
متاسفانه رعایت حق الناس کمرنگ شده.
خیلی از نزاع ها برای رعایت نکردن حق وحقوق یکدیگر و البته خشم وعصبانیت است