رئیس فدراسیون فوتبال، گفت: تمام مسابقات لیگ برتر کشور در فصل پیش رو با استفاده از سیستم VAR برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - صمد نوتاش در جریان حضور رئیس فدراسیون فوتبال در صدا و سیمای مرکز اردبیل و تجلیل از خبرنگاران رسانه استانی در اردبیل، گفت: ۱۷ مرداد روز تجلیل و تکریم از خبرنگارانی است که بی‌ادعا در سنگر اطلاع‌رسانی در طول سال تلاش کرده و سعی می‌کنند تا حیله‌ها و فتنه‌های دشمنان را خنثی کنند.

او افزود: در همین جنگ ۱۲ روزه ابهت و شکوه رسانه‌های کشورمان به رخ جهانیان کشیده شده و همه فهمیدند که رسانه‌ها در جنگ تمام عیار غرب علیه جمهوری اسلامی ایران با چه دقت و ظرافتی کار کرده و ترفند‌ها را خنثی می‌کنند.

رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل گفت: ما در هیئت فوتبال از ظرفیت رسانه‌ها برای پخش مسابقات مختلف به ویژه مسابقات جام رمضان استفاده کردیم و برای اولین بار با همکاری صدا و سیمای مرکز اردبیل پخش این مسابقات به صورت شبانه اتفاق افتاد.

نوتاش افزود: ما رسانه‌ها را همراه و همسوی اهداف توسعه‌ای فوتبال می‌دانیم و بر این باوریم این همراهی می‌تواند به نفع هر ۲ مجموعه بوده و سود و منفعت بیشماری را به همراه بیاورد.

او تصریح کرد: استان اردبیل هر چند تیمی در لیگ دسته یک و یا لیگ برتر ندارد، اما بازیکنان بیشماری را تحویل این رشته داده و در حال حاضر ۲۰ تیم از این استان در لیگ‌های مختلف کشوری حضوری قدرتمند داشته و بیشترین توجه ما به تیم‌های پایه‌ای فوتبال است.

منبع: صدا و سیما

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.